Hunedoara: Jandarmii şi poliţiştii comunitari, ameninţaţi cu cuţitul

Hunedoara: Jandarmii şi poliţiştii comunitari, ameninţaţi cu cuţitul

Hunedoara: Jandarmii şi poliţiştii comunitari, ameninţaţi cu cuţitul

Un bărbat din Valea Jiului a fost imobilizat de jandarmi după ce a scos două cuţite pe care le avea la el şi a început să îi ameninţe.

Incidentul s-a petrecut la Lupeni. Cuţitarul a fost nemulţumit că patrula formată dintr-un poliţişti comunitari şi doi jandarmi a legitimat un grup de tineri. A început să îi înjure pe jandarmi, după care a scos două cuţite şi i-a ameninţat cu ele. Jandarmii l-au imobilizat, i-au luat armele şi l-au însoţit la secţia de poliţie. În prezent, bărbatul în vârstă de 22 de ani este cercetat penal pentru ultraj. Nimeni nu a fost rănit. 

Bătăuş, calmat cu focuri de armă

În urmă cu câteva luni, un caz similar de agresiune s-a petrecut, de asemenea, în Valea Jiului, în staţiunea montană Straja de lângă Lupeni. „În timp ce intervenea pentru a aplana un conflict iscat între mai mulţi tineri, un jandarm a fost atacat şi lovit de unul dintre ei. Jandarmul a fost nevoit să folosească pistolul din dotare pentru a se apăra”, spune locotenentul Nicolae Răducu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Hunedoara. În urma conflictului de la Straja, agresorul jandarmului montan a fost împuşcat în picior. El va răspunde în faţa magistraţilor pentru ultraj.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: