Hunedoara: Au furat motorină de frică să nu rămână în pană

Hunedoara: Au furat motorină de frică să nu rămână în pană

Hunedoara: Au furat motorină de frică să nu rămână în pană

Trei adolescenţi din municipiul Deva, cu vârste între 18 şi 20 de ani, au fost prinşi de poliţişti la Orăştie imediat după ce au descărcat din rezervorul unui autotren, cu ajutorul unui furtun, câteva zeci de litri de motorină.


Camionul fusese parcat pe strada Mihail Kogălniceanu din Orăştie, iar şoferul, un localnic, era plecat. Adolescenţii au reuşit să descarce din rezervorul maşinii aproape 100 de litri de combustibil, pe care l-au pus în două canistre. În portbagajul autoturismului Dacia Logan cu care s-au deplasat la Orăştie, poliţiştii au mai găsit alte 12 canistre goale, de câte 50 de litri.

Au umplut canistrele să nu rămână în pană

Tinerii nu au recunoscut că ei sunt autorii furtului. Le-au explicat poliţiştilor că aveau la ei cele două canistre cu motorină pentru a fi siguri că nu rămân în pană de combustibil. Problema a fost că Dacia Logan cu care au venit la furat funcţiona cu benzină.

În prezent, autorii furtului sunt cercetaţi în stare de libertate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: