Hunedoara a fost blocată de nămeţi: maşinile circulă cu 5 km/h pe străzile oraşului

Prima ninsoare mai consistentă a creat mari probleme în traficul rutier pe bulevardele din municipiul Hunedoara. De asemenea, pe cele două poduri de la intrarea în localitate şoferii au fost nevoiţi să reducă la minim viteza de circulaţie. Stratul de zăpadă aşternut în ultimele ore măsoară aproximativ zece centimetri.

Ştiri pe aceeaşi temă

FOTOGALERIE - VIDEO Lipsa de reacţie a drumarilor a provocat accidente pe şosele

UPDATE: Ora 22.30

Pe străzile principale din municipiul Hunedoara în ultimele ore a fost împrăştiat material antiderapant, pentru a diminua efectele ninsorii care nu a contenit încă de la orele după-amiezii.

Şoselele din oraş, pe care circulaţia se desfăşoară cu dificultate, au rămas aproape pustii în această seară, mulţi dintre şoferii hunedoreni preferând să îşi lase maşinile acasă.Utilajele de deszăpezire nu şi-au făcut, deocamdată, apariţia pe străzi.

În schimb, aleile din centrul Hunedoarei au fost împânzite de localnici ieşiţi la plimbare pentru a se bucura de iarnă. 


Ora 19.00:

Ninsoarea abundentă i-a adus la disperare pe şoferii care s-au încumetat să circule pe străzile din municipiul Hunedoara.

Stratul de zăpadă îngroşat de lipsa de reacţie a drumarilor a transformat bulevardele în patinoare imense. Aceleaşi probleme au fost semnalate şi la intrarea în Hunedoara pe drumul judeţean care leagă municipiul de Deva, 

Fierarii transformă străzile din municipiul Hunedoara în capcane pentru şoferi

Pe podul din zona combinatului de la Hunedoara şoferii au fost nevoiţi să circule cu 5 km/h, iar coloanele de maşini s-au întins pe sute de metri. „Întotdeauna iarna şi viscolul ne iau pe nepregătite”, spune Alin Luican, de 29 de ani, un şofer nemulţumit.

Vom reveni cu mai multe imagini şi informaţii!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările