Ovidiu Hada a fost chemat în instanţă. Fostul primar e judecat în dosarul afacerilor ilegale din primărie

Ovidiu
Hada a fost chemat în instanţă. Fostul primar e judecat în dosarul afacerilor ilegale din primărie

Ovidiu Hada e acuzat de infracţiuni într-un dosar al DNA.

Curtea de Apel Alba Iulia l-a chemat marţi în instanţă pe fostul primar al Hunedoarei Ovidiu Hada, pentru a răspunde acuzaţiilor de abuz în serviciu în dosarul instrumentat de Direcţia Naţională Anticorupţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au hotărât amânarea judecării cauzei pentru 27 noiembrie în lipsa unor înscrisuri solicitate la dosar. În acest dosar mai sunt judecaţi trei funcţionari din vechea administraţie publică a Hunedoarei, printre care şi fostul viceprimar Dan Robert.

Cu toţii sunt acuzaţi că în perioada 2008 - 2009, au participat la efectuarea unor achiziţii ilegale în numele primăriei şi au prejudiciat astfel bugetul local cu aproape 700.000 de lei. Ovidiu Hada şi Dan Robert au fost acuzaţi de infracţiuni de abuz în serviciu în dauna interesului public.

Ovidiu Hada şi Robert Dan sunt în închisoare în prezent, după ce au fost condamnaţi într-un alt dosar penal, instrumentat de procurorii DNA.

Vă recomandăm:

Ovidiu Hada, în arest. Problemele fostului primar nu s-au încheiat

Ovidiu Hada va face închisoare. Sentinţă definitivă pentru fostul primar al municipiului Hunedoara
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările