FOTO Tragedii în cartierul palatelor: doi dintre cei mai bogaţi romi au murit într-un accident rutier. Tinerii au fost înmormântaţi cu mult fast

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de maşini de lux, cele mai multe cu numere străine, au însoţit convoiul funerar al celor doi tineri decedaţi, care a traversat centrul municipiului Hunediara.

Sute de romi înstăriţi din întreaga ţară şi din afara ei au venit în Hunedoara pentru a-i conduce pe ultimul drum pe cei doi tineri, soţ şi soţie, ucişi în urmă cu o săptămână într-un accident rutier petrecut în Anglia.

Apropiaţii lui Ioan Rostaş şi ai soţiei sale au povestit că aceştia au decedat după ce autoturismul de lux cu care circulau ar fi fost lovit în plin de o altă maşină. Tânărul de 33 de ani a murit pe loc, iar soţia lui câteva ore mai târziu. Fiind foarte bogaţi şi foarte cunoscuţi în comunitatea lor, priveghiul şi înmormântarea au fost pe măsură.

Priveghi prelungit
Timp de o săptămână, localnicii care au trecut prin faţa palatului unde au fost privegheate trupurile neînsufleţite ale celor doi romi au fost invitaţi să primească măncăruri şi băutură, pentru pomenirea acestora. La priveghi au fost prezente şi mai multe vedete din lumea manelelor. 

Soţii Rostaş au fost înmormântaţi astăzi, în ziua Sărbătorii de Florii, într-un cimitir din Hunedoara.

Vă recomandăm şi:

FOTO Maşinile de lux ale romilor din Hunedoara au numere personalizate

FOTO Bine aţi venit în Pipera de Hunedoara, cartierul celor mai bogaţi ţigani!

FOTO Cum arată parcul auto de lux al romilor milionari care trăiesc în „Pipera de Hunedoara”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite