Hoţul obsedat de mezelurile de la raft: cum a explicat furtul a peste 70 de batoane de salam din magazine

Hoţul obsedat de mezelurile de la raft: cum a explicat furtul a peste 70 de batoane de salam din magazine

FOTO: ARHIVĂ.

Un bărbat a fost trimis în arest preventiv pentru o serie de furturi din magazine. Hoţul a reuşit să sustragă zeci de batoane de salam.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ronald Farkaş a fost trimis în arest preventiv pentru cinci furturi de alimente şi băuturi alcoolice, săvârşite în magazine din judeţul Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, în 2 februarie, Ronald a furat de pe un raft din incinta unui magazin din Deva 20  batoane de salam Sibiu în valoare de 675 lei (prejudiciu nerecuperat). În 23 februarie a furat de pe un raft din acelaşi magazin 18 batoane de salam Sibiu, în valoare de 607 lei (prejudiciu recuperat). În 3 martie a furat de pe un raft din incinta magazinului Penny 15 batoane de salam Sibiu  în valoare de 492 lei (prejudiciu recuperat). În 23 martie 2018, a furat de pe un raft din incinta magazinului Lidl 19 batoane de salam Sibiu în valoare de 512 lei (prejudiciu nerecuperat). A fost prins însă după ce, în 5 aprilie, a furat de pe un raft din incinta magazinului Columbus mai multe sticle de băuturi alcoolice, în valoare de 559 lei (prejudiciu recuperat).

„Inculpatul a susţinut că a săvârşit infracţiunile de furt pentru care este arestat preventiv întrucât familia sa se află în Germania iar el şi-a pierdut documentele personale şi banii astfel că nu a avut mijloace de trai şi nu şi-a putut contacta familia, fiind constrâns să fure alimente pentru asigurarea mijloacelor de subzistenţă”, se arată în dosar.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Panică într-un sat din Hunedoara: 13 oameni au ajuns la Urgenţe după ce au consumat ciuperci otrăvitoare

Familia cu patru copii mici adusă în stare gravă la spital după intoxicaţia cu ciuperci a ieşit din comă

Patru copii şi doi adulţi au ajuns în stare gravă în spital. Familia din Deva s-a intoxicat cu ciuperci otrăvitoare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: