Hoţii ghinionişti care au încercat să fure pe bucăţi un autoturism Trabant, parcat în centrul municipiului

Hoţii ghinionişti care au încercat să fure pe bucăţi un autoturism Trabant, parcat în centrul municipiului

FOTO: ARHIVĂ.

Doi localnici au fost prinşi în flagrant în timp ce demontau un autoturism Trabant, pe care voiau să îl vândă la fier vechi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali din Deva au prins în flagrant doi bărbaţi în timp ce încercau să fure piese de la un autoturism marca Trabant, aflat într-o  parcare din apropierea Spitalului Judeţean Deva.

„La adăpostul întunericului, cei doi au demontat motorul, scaunul pasagerului, bara din faţă şi alte piese ale maşinii, pe care le-au ascuns după tomberoanele de colectare a gunoiului menajer din zonă.  Însă nu au avut norocul să plece cu prada.  Ei au fost prinşi în flagrant de echipajul Poliţiei Locale Deva, ajuns la faţa locului în urma unei sesizări telefonice”, a informat Primăria Deva.

La vederea poliţiştilor locali, unul dintre bărbaţi a luat-o la fugă, însă a fost urmărit şi prins. Cei doi au recunoscut că au plecat prin oraş cu scopul de a face bani şi că urmau să vândă piesele maşinii la fier vechi.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Haiducii trenurilor de cărbune. Românii de la polul sărăciei care trăiesc de pe urma furturilor din vagoane

Banda de tâlhari care a jefuit o mulţime de elevi. Cum au fost terorizate victimele, urmărite la ieşirea de la şcoală

Audierile „mafiei fierului vechi“ au ajuns la faza pe moştenitori. Cazul este judecat de 10 ani, iar unii inculpaţi au murit

 

 

citeste totul despre: