Gestul lăudabil al unei femei: a găsit un portofel plin cu bani şi l-a predat Poliţiei

Gestul lăudabil al unei femei: a găsit un portofel plin cu bani şi l-a predat Poliţiei

Portofelul a fost predat proprietarului. FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ.

O femeie din Brad s-a prezentat la sediul Poliţiei din municipiu, pentru a preda un portofel cu bani, pe care l-a găsit în faţa unui oficiu poştal. Posesorul portmoneului a fost identificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 45 de ani, din municipiul Brad, s-a prezentat la sediul Poliţiei din localitate şi a predat un portofel în care se aflau suma de 200 de euro, 234 de lei şi mai multe acte.

„Pe baza documentelor de identitate, poliţiştii au identificat proprietarul portofelului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Dobra, care a scăpat portofelul în momentul în care a ieşit de la o patiserie de lângă oficiul poştal. Poliţiştii au returnat portmoneul proprietarului şi au felicitat persoana care l-a predat pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, a declarat Laura Bradu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Un devean şi-a recuperat portofelul pierdut în care avea peste 2.000 de euro

Un devean şi-a recuperat portofelul pe care îl uitase pe tegheaua unui chioşc din municipiu. Avea 2.300 de euro şi 90 de lei în portofel, iar poliţiştii locali i-au recuperat bunul pierdut.

Gest de omenie al unui devean: a găsit un portofel cu bani şi l-a predat Poliţiei

Un devean a găsit un portofel plin cu bani şi l-a adus la sediul Poliţiei Locale din municipiul Deva. În portmoneu nu se aflau acte, astfel că, deocamdată, posesorul acestuia nu a putut fi identificat.

O adolescentă şi-a înşelat părinţii: a pierdut portofelul şi s-a dat tâlhărită

Părinţii unei adolescente de 14 ani au reclamat că fiica lor a fost tâlhărită pe o stradă din municipiul Hunedoara. Sesizarea la Poliţie, depusă la îndemnul minorei, s-a dovedit falsă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările