Furtuna a făcut ravagii în munţi: casa unor săteni din Târsa, lovită de trăsnet

Furtuna a făcut ravagii în munţi: casa unor săteni din Târsa, lovită de trăsnet

Trăsnetul a lovit casa hunedorenilor.

Casa unei familii din satul hunedorean Târsa a fost distrusă în incendiul izbucnit în timpul furtunii de aseară. Un trăsnet a lovit acoperişul imobilului iar acesta a luat foc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii din Hunedoara au intervenit pentru a opri incendiul care a cuprins locuinţa unor săteni din Târsa, un sat aproape izolat din Munţii Orăştiei.

„Incendiul a distrus acoperişul casei pe o suprafaţă de 50 metri pătraţi şi doi pereţi din lemn. În plus, arderea a afectat aparate electrocasnice, tocurile ferestrelor şi uşile. Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului reuşind stoparea propagării acestuia”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un trăsnet.


Vă recomandăm şi:

Două case de la marginea Devei au fost mistuite de flăcări: 11 oameni evacuaţi

Un incendiu violent a cuprins două imobile din zona Bejan, de la marginea Devei, în care locuiau 11 persoane. Incendiul a fost stins în câteva zeci de minute, dar familiile care locuiau în cele două case au rămas fără adăpost.

VIDEO Incendiu violent într-un cartier din Deva. Pompierii au stins flăcările înainte de a cuprinde mai multe maşini

Pompierii din Deva au intervenit în această seară cu două autospeciale, pentru a opri un incendiu care a cuprins remorca unui camion, într-un cartier din municipiu. Flăcările se puteau extinde la imobilele din jur.

Incendiu pe autostrada Orăştie - Deva: încărcătura unui TIR s-a făcut scrum

Un camion care transporta profile lemnoase pe autostrada A1, din direcţia Sibiu spre Deva, a luat foc. Încărcătura autotrenului a fost cuprinsă de flăcări, în zona Simeria Veche.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările