FOTO VIDEO Care este mai frumos? Cum s-au împodobit Deva, Hunedoara şi Petroşani pentru săbătorile de iarnă

FOTO VIDEO Care este mai frumos? Cum s-au împodobit Deva, Hunedoara şi Petroşani pentru săbătorile de iarnă

În Hunedoara, oamenii au privit cu entuziasm aprinderea luminiţelor de sărbători. FOTO: Daniel Guţă.

Hunedoara şi Deva şi-au schimbat înfăţişarea de sărbători faţă de anii trecuţi, chiar dacă administraţiile locale nu au mai investit bani în împodobirea celor două oraşe. Bulevardele Hunedoarei sunt iluminate în galben-roşu, în timp ce în Deva, predomină albul. În Petroşani, la fel ca în anii trecuţi, oraşul este împodobit cu instalaţii alb-albastre.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Străzile din centrul Hunedoarei sunt împodobite în această iarnă cu instalaţii roşii şi galbene. Podoabele menite să înfrumuseţeze oraşul au fost montate de compania Luxten, care administrează iluminatul public în municipiu, iar reprezentanţii primăriei susţin că împodobirea oraşului a fost realizată fără costuri suportate de municipalitate. Faţă de anii trecuţi, s-a renunţat la culorile alb şi albastru care predominau în ornamentarea Hunedoarei.

„Am primit foarte multe aprecieri din partea cetăţenilor Hunedoarei, faţă de modul cum a fost împodobit în acest an oraşul”, spune Silke Oprean, reprezentanta Primăriei Hunedoara.
În Deva, împodobirea străzilor a fost realizată de Elba Timişoara.

„Am preferat ca anul acesta, oraşul să fie iluminat de sărbători mai simplu, fără culori ţipătoare. De asemenea, au fost montate instalaţii de iluminat de iarnă în toate cartierele municipiului”, a spus Andrei Nistor, consilier la Primăria Deva.

Şi Petroşaniul şi-a schimbat înfăţişarea cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Instalaţiile luminoase alb-albastre predomină în centrul oraşului, iar cea mai împodobită clădire este primăria.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Cum a fost împodobit municipiul Petroşani de sărbători

Municipiul Petroşani şi-a schimbat înfăţişarea cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Centrul a fost împodobit cu instalaţii luminoase. Primarul Petroşaniului, Tiberiu Ridzi, se mândreşte pe pagina sa personală de Facebook cu modul în care municipiul pe care îl conduce întâmpină sărbătorile.

FOTO VIDEO Deva feerică de sărbători: cum arată centrul istoric al oraşului, împodobit de iarnă

Luminile de sărbători au fost aprinse în Deva, iar atmosfera din centrul istoric al municipiului a devenit mai animată seara, în ciuda vremii de iarnă.

VIDEO Centrul istoric al Devei a devenit târg al sărbătorilor de iarnă

Centrul vechi al Devei a fost transformat într-un târg al sărbătorilor de iarnă. A fost împodobit cu instalaţii luminoase, iar vizitatorii sunt ademeniţi spre căsuţele unde sunt vândute produse tradiţionale.

FOTO VIDEO Cum a fost împodobită Hunedoara de sărbătorile de iarnă

Luminile de sărbătoare ale municipiului Hunedoara au fost aprinse astăzi, pentru prima dată în această iarnă. Străzile au fost împodobite cu instalaţii multicolore, iar localnicii au ieşit în centrul oraşului pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare.
 

FOTO VIDEO Spectacol de proporţii în Hunedoara. Sărbătoarea care a scos mii de oameni în stradă

Hunedoara a întâmpinat Ziua Naţională într-o atmosferă ieşită din comun. Mii de oameni au ieşit în stradă, pentru a asista la parada militară şi la deschiderea orăşelului lui Moş Crăciun.
 

VIDEO Luminile de sărbători au fost aprinse în centrul Hunedoarei

Centrul municipiului Hunedoara a fost împodobit de sărbătoare, iar instalaţiile de lumini au fust puse în funcţiune. De 1 Decembrie, aproape tot oraşul va fi iluminat de sărbătoare.


/

Vă recomandăm şi:

Cine salvează staţiunea Parâng, lăsată de izbelişte în plin sezon turistic

FOTO VIDEO Peisajul postapocaliptic al Hunedoarei: ce a rămas din combinatul devastat pentru fier vechi

Cei mai bogaţi romi din Hunedoara şi-au construit ilegal palatele cu turnuleţe. Au primit amenzi de câte 10.000 de lei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: