FOTO Tone de gunoaie au fost adunate de pe şoseaua spre Mănăstirea Prislop. Imaginile care arată dezastrul ecologic

FOTO Tone de gunoaie au fost adunate de pe şoseaua spre Mănăstirea Prislop. Imaginile care arată dezastrul ecologic

FOTOGRAFII: Primăria Hunedoara.

Mai multe remorci de gunoaie au fost culese de angajaţii primăriei şi beneficiarii venitului minim garantat, de pe marginea drumului judeţean Hunedoara – Haţeg, pe care pelerinii ajung la Mănăstirea Prislop.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dealurile Silvaşului, traversate de drumul judeţean 687 A Hunedoara - Haţeg, pe care pelerinii ajung la Mănăstirea Prislop, a ajuns groapa de gunoi a localnicilor şi a turiştilor.

Tone de deşeuri au fost adunate în ultimele zile de pe urma lor, de angajaţii Primăriei Hunedoara şi beneficiarii venitului minim garantat din municipiu.

În ultimii ani autorităţile din Hunedoara a organizat mai multe campanii de ecologizare a locurilor de pe marginea drumului judeţean, unde au fost deversate deşeurile.

Angajaţii instituţiei au adunat, de fiecare dată, mai multe remorci de gunoaie.

De asemenea, în mai multe locuri fost amplasate pancarte prin care oamenii sunt avertizaţi că pot primi amenzi mari dacă sunt prinşi murdărind pădurea.

Avertismentele afişate şi acţiunile de curăţenie nu i-au impresionat, iar pădurea, cunoscută pentru fauna sa bogată, a redevenit un loc murdar, care oferă privelişti respingătoare.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Privelişti sumbre în pădurea devastată. Românii „au ascuns“ remorci de gunoaie la adăpostul copacilor

Acţiunile de ecologizare care au avut loc în zona Dealurilor Silvaşului, pe marginea şoselei „turistice” Hunedoara - Mănăstirea Prislop - Haţeg, nu au dat roade. Oamenii continuă să arunce gunoaiele în pădure: devastează natura şi pun în pericol animalele.

VIDEO Cea mai frumoasă cascadă cu ape termale din România, înecată în gunoaie. Ce se întâmplă cu izvorul care clocoteşte

Una dintre cele mai spectaculoase cascade din România, unică pentru fenomenul petrecut iarna cu apele ei, are o soartă tragică.

Şoseaua spre Mănăstirea Prislop a ajuns sufocată de gunoaie. Poliţiştii locali sunt trimişi la pândă pentru a opri făptaşii

Tone de gunoaie au fost aruncate pe marginea şoselei Hunedoara – Mănăstirea Prislop. Poliţia locală a primit sarcina să patruleze în fiecare zi pe acest drum pentru a-i prinde pe cei responsabili de mizerie, iar primarul face apel la localnici să îi reclame pe aceştia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: