FOTO Succes deplin al CS Hunedoara: a câştigat campionatul de fotbal, cupa şi joacă promovarea cu o echipă „croată”

FOTO Succes deplin al CS Hunedoara: a câştigat campionatul de fotbal, cupa şi joacă promovarea cu o echipă „croată”

FOTOGRAFII: CS Hunedoara.

Dublă performanţă pentru CS Hunedoara. Clubul de fotbal a câştigat Cupa României – faza pe judeţ şi campionatul Ligii a IV-a, urmând să joace barajul de promovare pentru Liga a III-a.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai sunt câteva zile până la primul meci din barajul de promovare în Liga a III-a de fotbal disputat de CS Hunedoara împotriva echipei Voinţa Lupac (Caraş - Severin), iar hunedorerenii pornesc cu un moral ridicat. Sâmbătă, CS Hunedoara a câştigat Cupa României, faza judeţeană. Finala a avut loc pe stadionul nou de la Sântămăria Orlea,iar echipa hunedoreană condusă de Mircea Alic a învins Gloria Geoagiu, cu 5-2.

CS Hunedoara a câştigat campionatul Ligii a IV-a de fotbal, având 25 de victorii, două egaluri şi o înfrângere, iar în 16 iunie va juca meciul tur, pe teren propriu, din barajul de promovare în Liga a III-a. Adversară îi va fi echipa Voinţa Lupac, campioana Ligii a IV-a din judeţul Caraş-Severin. Voinţa este o echipă ambiţioasă din comuna Lupac, unde majoritatea localnicilor sunt de etnie croată. Returul barajului de promovare se va juca în judeţul vecin, în 23 iunie.

CS Hunedoara a fost înfiinţată în 2016, în locul echipei FC Hunedoara, care a activat în Liga a treia de fotbal.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Ce dezvăluiau cele mai admirate imagini din istoria echipei Corvinul

VIDEO Michael Klein, comemorat cu fast la 25 de ani de la moarte. Dominique, fiica fotbalistului: „Aş vrea ca povestea lui să-i inspire pe copii“

Hunedoara va avea un stadion nou, cu 12.000 de locuri. Investiţia este plănuită pe locul arenei Michael Klein

 

citeste totul despre: