FOTO Succes deplin al CS Hunedoara: a câştigat campionatul de fotbal, cupa şi joacă promovarea cu o echipă „croată”

FOTO Succes deplin al CS Hunedoara: a câştigat campionatul de fotbal, cupa şi joacă promovarea cu o echipă „croată”

FOTOGRAFII: CS Hunedoara.

Dublă performanţă pentru CS Hunedoara. Clubul de fotbal a câştigat Cupa României – faza pe judeţ şi campionatul Ligii a IV-a, urmând să joace barajul de promovare pentru Liga a III-a.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai sunt câteva zile până la primul meci din barajul de promovare în Liga a III-a de fotbal disputat de CS Hunedoara împotriva echipei Voinţa Lupac (Caraş - Severin), iar hunedorerenii pornesc cu un moral ridicat. Sâmbătă, CS Hunedoara a câştigat Cupa României, faza judeţeană. Finala a avut loc pe stadionul nou de la Sântămăria Orlea,iar echipa hunedoreană condusă de Mircea Alic a învins Gloria Geoagiu, cu 5-2.

CS Hunedoara a câştigat campionatul Ligii a IV-a de fotbal, având 25 de victorii, două egaluri şi o înfrângere, iar în 16 iunie va juca meciul tur, pe teren propriu, din barajul de promovare în Liga a III-a. Adversară îi va fi echipa Voinţa Lupac, campioana Ligii a IV-a din judeţul Caraş-Severin. Voinţa este o echipă ambiţioasă din comuna Lupac, unde majoritatea localnicilor sunt de etnie croată. Returul barajului de promovare se va juca în judeţul vecin, în 23 iunie.

CS Hunedoara a fost înfiinţată în 2016, în locul echipei FC Hunedoara, care a activat în Liga a treia de fotbal.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Ce dezvăluiau cele mai admirate imagini din istoria echipei Corvinul

VIDEO Michael Klein, comemorat cu fast la 25 de ani de la moarte. Dominique, fiica fotbalistului: „Aş vrea ca povestea lui să-i inspire pe copii“

Hunedoara va avea un stadion nou, cu 12.000 de locuri. Investiţia este plănuită pe locul arenei Michael Klein

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: