FOTO Moartea fulgerătoare a unui om al muntelui. Racky Constantin, promotorul frumuseţii Văii Jiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Racky Constantin. FACEBOOK.
Foto: Racky Constantin. FACEBOOK.

Moartea fulgerătoare a lui Constantin Răcaru (Racky), unul dintre cei mai apreciaţi promotori ai frumuseţii Văii Jiului, i-a şocat pe apropiaţii săi.

Vestea morţii fulgerătoare a lui Racky Constantin (Răcaru), un om al muntelui apreciat pentru acţiunile sale de promovare a Văii Jiului, i-a luat cutremurat pe apropiaţii săi.

GALERIE FOTO CU CÂTEVA DIN IMAGINILE LĂSATE DE RACKY

Duminică dimineaţa, Racky îi invitase pe cei care doreau să exploreze muntele la o nouă expediţie.

Cu o seară înaintea evenimentului plănuit, bărbatul a murit în urma unui infarct, susţin cunoscuţii săi.

„Duminică 1 noiembrie 2020 o tură colorată pe aici Cine e amator si echipat corespunzător întâlnirea la ora 10 la telegondola Lupeni. Relaţii la Racky Constantin"... a fost ultima sa invitaţie lansată iubitorilor de munte. „Astăzi n-a mai fost sa fie... A plecat singur, într-un ultim traseu. Un om fain, îndrăgostit de natură şi de munte... Ce repede trecem dincolo!”, a fost mesajul lui Dragoş, un fost prieten al său.



„Un om cat un munte... Nu am întâlnit pe nimeni cu aşa dragoste pentru tot, munte, viaţă, oameni, libertate... O adevarată enciclopedie despre locuri, tradiţii, obiceiuri. Împărtăşea totul cu o mare bucurie. Ne întorceam mai bogaţi din fiecare drumeţie alături de el. Acum suntem mult mai săraci... Drum lin spre înălţimi, Racky!”, a scris Aldo Todoran.

valea jiului foto racky constantin



„Omul care prezenta în imagini frumuseţea naturii şi mai ales a munţilor din zona Văii Jiului a decis să plece într-o altă călătorie... altfel. O să ne revedem cândva cu toţii şi împreună o să străbatem cărări, poteci, creste ale munţilor spre alte vârfuri sau să explorăm lumea fascinantă a peşterilor”, a fost un alt mesaj de comemorare.

valea jiului foto racky constantin



Racky Constantin avea 45 de ani şi administra un club de turism şi aventură înfiinţat în Valea Jiului, dar şi mai multe grupuri de promovare a zonei, ca „Hunedoara Turistică”, „Da şi Nu în Parcul Naţional Retezat”, „RETEZAT - tărâmul fermecat cu ochi albaştri”.

valea jiului foto racky constantin

A lăsat în urmă mii de fotografii şi poveşti care suprind frumuseţea şi locurile mai puţin ştiute din Valea Jiului, Retezat, Parâng şi Vâlcan.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Notarul Liviu Ghergin a murit, infectat cu COVID-19. Sute de oameni s-au mobilizat în ajutorul lui

FOTO Dezastrul care a ruinat Certejul în câteva minute, ţinut secret de comunişti. 89 de oameni îngropaţi de vii

FOTO Traian Berbeceanu în anii 2000. Stilul nonconformist prin care poliţistul se distingea faţă de colegii săi

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite