FOTO Miting PNL pentru demiterea lui Victor Ponta: peste 200 de oameni au manifestat în faţa Prefecturii Hunedoara

FOTO Miting PNL pentru demiterea lui Victor Ponta: peste 200 de oameni au manifestat în faţa Prefecturii Hunedoara

Mitingul PNL s-a încheiat după o oră.

Peste 200 de oameni au participat vineri dimineaţă la mitingul organizat de Partidul Naţional Liberal, pentru susţinerea moţiunii de cenzură depusă pentru demiterea premierului Victor Ponta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri dimineaţă, în faţa Prefecturii Hunedoara, circa 200 de oameni, cei mai mulţi membrii şi simpatizanţi ai Partidului Naţional Liberal, au participat la un miting de protest pentru susţinerea moţiunii de cenzură “Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă.”

”Este momentul în care partidul nostru, PNL, depune moţiune la adresa guvernului Ponta, obiectiv clar căderea acestui guvern. Simţim că asta vor românii, asta facem. Se întâmplă în toate judeţele României aceste manifestări de susţinere”, a declarat Dorin Gligor, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Hunedoara, prezent la acţiunea de protest.

La miting au participat mai mulţi politicieni cu funcţii în administraţia locală. ”Este o acţiune iniţiată la nivel naţional de sprijinirea moţiunii de cenzură. Considerăm toţi membrii PNL şi nu numai membrii PNL că România anului 2015 are nevoie la momentul de faţă de o altă guvernare”, a declarat Viorel ARION, primarul municipiului Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Nu închideţi Hunedoara, mesajul prin care peste 2.000 de oameni sunt aşteptaţi la mitingul minerilor din Petroşani

Peste 2.000 de oameni sunt aşteptaţi astăzi la un miting al minerilor, în Petroşani. Acţiunile de protest sunt organizate de liderii Sindicatului „Muntele”. Au stârnit controverse, deoarece sindicaliştii din Complexul Energetic Hunedoara se acuză unii pe ceilalţi că îşi urmăresc propriile interese şi pe ale unor politicieni.

VIDEO Scene incredibile la comemorarea lui Michael Klein. Fiica regretatului fotbalist i-a certat pe fani: „Cum vă puteţi comporta aşa?“

Scene incredibile s-au petrecut astăzi, înainte de mitingul organizat ca omagiu pentru Michael Klein, fotbalistul emblematic din Hunedoara, de la moartea căruia s-au împlinit 22 de ani. Marşul a fost precedat de momente tensionate, în care au fost implicate familia fotbalistului şi un grup de suporteri. În final, oamenii s-au calmat şi sute de hunedoreni au participat la evenimentele dedicate simbolului FC Corvinul.

Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis a venit în Hunedoara şi Deva, Liviu Dragnea a ajuns în Valea Jiului

Alegeri prezidenţiale 2014: Klaus Iohannis s-a aflat astăzi în judeţul Hunedoara, unde a participat la mitingurile electorale care au avut loc în Haţeg, Călan, Hunedoara, Deva şi Orăştie. Tot astăzi, vicepremierul Liviu Dragnea l-a reprezentat pe Victor Ponta în Valea Jiului.

Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara. 1

Imagini din aceeasi galerie
  • Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara. 1
  • Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara. 2
  • Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara. 3
  • Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara. 4
  • Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara. 5
  • Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara.6
  • Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara. 7
  •  Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara. 8
  • Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara. 10
  • Miting PNL, în fața Prefecturii Hunedoara. FOTO: PNL Hunedoara.11
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările