FOTO Explicaţia bizară a tânărului găsit legat cu lanţuri, de trei zile, de un copac într-o pădure din Parâng

FOTO Explicaţia bizară a tânărului găsit legat cu lanţuri, de trei zile, de un copac într-o pădure din Parâng

FOTO: IJJ Hunedoara/

O explicaţie bizară a oferit jandarmilor tânărul găsit după trei zile, legat cu lanţuri de un copac, într-o pădure din Masivul Parâng.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Parâng au fost sesizaţi telefonic de către o persoană despre faptul că în zona Cutreasa - Valea Polatişte se aud strigăte de ajutor.

„Jandarmii împreună cu un salvamontist s-au deplasat imediat în zona indicată, unde au identificat un bărbat de aproximativ 35 de ani legat cu un lanţ de un copac. Bărbatul a declarat ca s-a legat singur deoarece voia să-l escaladeze, iar în momentul în care a încercat să deschidă lacătul cu cheia, aceasta s-a rupt. Jandarmii l-au ajutat să se elibereze din lanţ, fiind coborât din zona muntoasă fără probleme de sănătate şi a fost predat unei ambulanţe care l-a transportat ulterior la spitalul din municipiul Petroşani”, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara.Versiunea iniţială relatată de tânăr a fost că a vrut să facă un experiement legat de tehnicile de supravieţuire în sălbăticie, aşa că s-a legat cu un lanţ de copac. După 3 zile în pădure, aventurierul a regretat tentativa şi a început să strige după ajutor, fiind salvat de salvamontişti. Pentru ca experimentul să fie complet, tânărul a aruncat cheia de la lacătul cu care a legat lanţul. Se pare că bărbatul nu şi-a calculat bine nici necesarul de provizii pentru experiementul său şi a rămas rapid fără mâncare. Aşa că a început să urle după ajutor. Din fericire, a fost auzit de nişte ciobani care treceau prin zonă, care au alertat salvamontiştii. Salvatorii l-au găsit în zona Polatişte, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Gorj. Întrebat de câte zile îşi testează limitele legat de un copac, bărbatul a mărturisit că se afla în a treia zi. El le-a mai spus salvamontiştilor că era rupt de sete şi de foame pentru că proviziile i-au fost de ajuns doar în prima zi. Tânărul a fost recuperat în siguranţă şi a fost ulterior predat unui echipaj de la ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri medicale.


Mai puteţi citi şi:

Experiment în munţii Parâng. Un tânăr s-a legat cu lanţul de un copac. Ce s-a întâmplat după trei zile

VIDEO Panorama fascinantă din Masivul Parâng. Ce îi lipseşte staţiunii pentru a face faţă concurenţei

Constructorii se întorc pe şantierul noii şosele din Parâng. Lucrări urgentate la drumul din munţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: