FOTO Conexiunea autostrăzilor Deva - Orăştie şi Lugoj - Deva intră în şantier. Un tronson de autostradă va fi închis

FOTO Conexiunea autostrăzilor Deva - Orăştie şi Lugoj - Deva intră în şantier. Un tronson de autostradă va fi închis

Bretelele de ieşire de pe Autostrada Deva - Orăştie. FOTO: DRDP Timişoara.

Un tronson de 15 kilometri al Autostrăzii Deva – Orăştie va fi închis traficului rutier, de miercuri, pentru lucrările la conexiunea cu viitoarea autostradă Lugoj – Deva.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

De miercuri, încep lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie), a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, care publicat cele mai recente imagini de pe şantierul viitorului nod rutier al autostrăzii Lugoj – Deva, de la Şoimuş.

Traficul rutier pe sectorul de 15 kilometri, între Şoimuş şi Simeria veche, va fi închis de miercuri, până la mijlocul lunii noiembrie. Circulaţia de pe autostrada A1 va fi deviată pe Drumul Naţional 7, între Deva şi Simeria Veche.

La sfârşitul lunii septembrie, ministrul Transporturilor, Lucian Şova, estima că Lotul IV al Autostrăzii Lugoj – Deva va fi realizat până la finalul acestui an. A fost contrazis de reprezentanţii asociaţiilor care minitorizează marile proiecte de infrastructură, care susţineau că abia în vara anului 2019 şoferii pot spera că vor circula pe Loturile III şi IV ale viitoarei autostrăzi.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Autostrada imposibilă: 21 de kilometri sunt în şantier de patru ani, iar drumarii riscă rezilierea contractului

Încă un an aproape sterp pentru Autostrada Vestului: 15 kilometri deschişi din cei 70 promişi. Cum au avansat lucrările în 2017

VIDEO Marea provocare pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva: excavarea versantului imens de pe malul Mureşului

Soarta incertă a Autostrăzii Lugoj - Deva. Problemele grave între constructorii spanioli şi CNAIR nu au fost rezolvate

citeste totul despre: