FOTO Clipe cumplite pentru şoferul unui autotren. Tânărul s-a băgat sub maşină pentru a o repara, iar cricul a cedat

FOTO Clipe cumplite pentru şoferul unui autotren. Tânărul s-a băgat sub maşină pentru a o repara, iar cricul a cedat

Pompierii şi paramedicii au intervenit în ajutorul tânărului. FOTOGRAFII: ISU Hunedoara.

Un tânăr a trecut prin momente critice după ce s-a băgat sub un autotren pentru a-l repara. Cricul a cedat şi l-a prins sub caroserie.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Echipele de pompieri, specializate în descarcerare şi prim ajutor, din Deva şi Ilia au avut o misiune dificilă pentru salvarea unui tânăr prins sub un autotren.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, remedia o defecţiune la autotrenul parcat într-un refugiu din localitatea Gurasada pe DN7, când cricul a cedat şi l-a blocat sub tir.

„Echipajul de pompieri a utilizat echipamentele aflate în dotarea autospecialei de descarcerare grea, a stabilizat autotrenul şi a ridicat cabina la nivelul ce permitea extragerea victimei. Bărbatul, conştient şi cooperant, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva, deoarece medicul de pe Ambulanţă suspiciona prezenţa unor traumatisme prin strivire”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Caz tulburător într-o comună: o elevă de 8 ani a fost abuzată de un adolescent de 16 ani. Victima a ajuns în stare gravă

Revolta unei femei care şi-a adus socrul grav bolnav la Urgenţe: „Am stat 9 ore şi jumătate acolo”

Investiţie de 1,8 milioane de lei în spital. Cum s-a lucrat în primele luni la noua secţie de Pediatrie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: