FOTO Castelul din Hunedoara a fost asediat de trupe de comando, mercenari şi călugări

 FOTO Castelul din Hunedoara a fost asediat de trupe de comando, mercenari şi călugări

Figuranţi în The Ghost Rider 2, la castel. Foto: D. Guţă

Zeci de figuranţi participă în aceste zile la Castel, la filmările thrillerului “Ghost Rider 2. The Spirit of Vengeance”, cu Nicolas Cage. Echipele de producţie ale filmului  vor cheltui câte 1.000 de lei cu închirierea castelului, pentru fiecare oră de filmare. Până vineri, Castelul Corvinilor va fi închis turiştilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

EXCLUSIV Dacia, mai tare ca Touaregul: Porţile Castelului au fost distruse cu maşini Dacia de cascadorii lui Nicolas Cage

Fortăreaţa a devenit scena unor lupte explozive între forţele binelului şi cele ale răului. Curtea interioară a monumentului istoric a fost asaltată de trupe de comando, înarmate până în dinţi cu mitraliere AKM şi M15.

VIDEO Hollywood-ul se mută la Hunedoara: Nicolas Cage va filma scene explozive în „The Ghost Rider. Spirit of Vengeance”

Pe parcursul filmărilor la “The Ghost Rider 2. Spirit of Vengeance”, peste 40 de oameni au îmbrăcat straiele de mercenari, soldaţi sau călugări, pentru a face figuraţie în filmul unde vedeta americană Nicolas Cage va juca rolul motociclistului Diavolului.

„Mafia fierului vechi” trăieşte din amintiri

  Romii din Hunedoara îşi pun bogăţia pe seama tradiţiei

REPORTAJ: Ruinele combinatului siderurgic din municipiul Hunedoara, aur pentru fierari

Filmările scenelor din thrillerul “The Ghost Rider 2” s-au desfăşurat cu porţile închise, iar figuranţilor nu le-au fost dezvăluit scenariul filmului.

CLICK PE IMAGINE PENTRU FOTOGALERIE

Într-una dintre secvenţe, mercenarii au trebuit să răpească un copil din castelul stăpânit de călugări, iar într-o altă scenă trupele înarmate cu mitraliere sparg o poartă cu picioarele şi se năpustesc asupra unui centru de comandă.


Nicolas Cage, cel care va juca rolul lui Jhonny Blaze în film, nu a fost prezent la filmări. Locul său a fost luat de un cascador.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările