FOTO Blestemul Sarmizegetusei Regia. La trei ani de la inaugurare noua şosea a cedat din nou viiturilor. Drumul judeţean s-a rupt în patru locuri

FOTO Blestemul Sarmizegetusei Regia. La trei ani de la inaugurare noua şosea a cedat din nou viiturilor. Drumul judeţean s-a rupt în patru locuri

FOTO: Consiliul Judeţean Hunedoara.

Şoseaua spre Sarmizegetusa Regia a fost din nou ruptă de viituri. Drumul judeţean a fost afectat în patru locuri, în urma ploilor abundente.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Apele umflate ale pârului Grădiştea au devastat din nou şoseaua spre Sarmizegetusa Regia, în urma precipitaţiilor abundente din ultimele zile.

„Drumul Judeţean 705 A Costeşti-Sarmizegetusa Regia a fost afectat în patru locuri de apele învolburate. Zonele au fost semnalizate corespunzător, iar CJ Hunedoara va demara lucrările de reparaţii”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

Cei 18 kilometri ai şoselei Costeşti – Sarmizegetusa Regia au fost inauguraţi în luna mai a anului 2016, fiind construiţi începând din vara anului 2015, în urma unui proiect al Consiliului Judeţean Hunedoara, finanţat din fonduri de la UE, prin Programul Operaţional Regional 2013.

Lucrările au fost atribuite la jumătate din preţul contractului de circa 40 de milioane de lei, cât valoarea finanţării europene primite de Consiliul Judeţean, însă rezultatul lor a fost dezamăgitor.

În ultimii trei ani, de mai multe ori drumul a fost rupt în urma unor ploi abundente, cel mai recent eveniment fiind înregistrat la mijlocul lunii martie, când viiturile au produs surpări pe sectorul de la poalele Sarmizegetusei Regia. Atunci, drumul a fost închis pentru aproape o săptămână traficului rutier, pentru reparaţiile necesare.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Imaginile dezastrului pe drumul spre Sarmizegetusa Regia. Şoseaua din munţi a fost distrusă din nou de viituri

VIDEO Drumul spre Sarmizegetusa Regia devastat din nou: „La cantitatea de apă căzută pagubele puteau fi mult mai mari”

VIDEO Blestemul de la Sarmizegetusa Regia. De ce se dărâmă cea mai frumoasă şosea din munţi construită în ultimii ani

 

FOTO: Consiliul Județean Hunedoara.

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO: Consiliul Județean Hunedoara.
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: