Focar de COVID-19 la Primăria Orăştie: sunt nouă angajaţi diagnosticaţi cu noul coronavirus

Focar de COVID-19 la Primăria Orăştie: sunt nouă angajaţi diagnosticaţi cu noul coronavirus

Primăria Orăştie.

Focar de COVID-19 la Primăria Orăştie: numărul angajaţilor diagnosticaţi cu coronavirus a crescut în ultimele zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nouă angajaţi ai Primăriei Orăştie au fost infectaţi cu SARS COV-2, iar din această cauză au fost sistate relaţiile cu publicul pe o perioadă nelimitată. „Cetăţenii pot să depună cereri la registratura primăriei sau să ia legatura cu angajaţii telefonic sau prin email pentru soluţionarea problemelor”, a informat primarul Ovidiu Bălan.

O angajată a Serviciului de Evidenţă a Persoanelor, aflată în incinta sediului Poliţiei Municipiului Orăştie a fost confirmată pozitiv cu SARS COV-2, motiv pentru care toţi colegii de birou au intrat în carantină, iar activitatea serviciului este suspendată până în data de 16 noiembrie 2020, a precizat primarul municipiului Orăştie.

În 23 octombrie, angajaţii Primăriei Orăştie care îşi desfăşoară activitatea în clădirea din Piaşa Aurel Vlaicu au fost trimişi să lucreze de acasă după ce 6 angajaţi ai municipalităţii au fost diagnosticaţi cu Covid 19, iar alţi 7 au intrat în carantină. Atunci, conducerea primăriei a decis ca până în 2 noiembrie, întreg personalul care nu se află în carantină să îşi desfăşoare activitatea de la domiciliu prin telemuncă. Numărul persoanelor infectate a crescut, în ultimele zile, astfel că activitatea angajaţilor primăriei nu poate reveni încă la normal.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Jurnalul de COVID-19 cu final tragic al unei femei care a murit la ATI. Ultimele mesaje ale profesoarei

COVID-19 în judeţul Hunedoara. Ce şcoli şi licee sunt închise din cauza infecţiilor cu noul coronavirus

COVID-19, scenariu roşu în Haţeg. Portul măştii devine obligatoriu în oraş şi în jurul Mănăstirii Prislop 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările