Focar de COVID-19 în Primăria Orăştie. Angajaţii municipalităţii au fost trimişi să lucreze de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Orăştie.
Primăria Orăştie.

Mai mulţi angajaţi ai Primăriei Orăştie au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus sau au intrat în carantină. Restul salariaţilor vor fi trimişi acasă.

Un focar de Covid-19 a fost anunţat în Primăria Orăştie. Potrivit primarului Ovidiu Bălan, 6 angajaţi ai municipalităţii sunt infectaţi cu SARS COV-2, iar alţi 7 angajaţi au intrat în carantină pentru 14 zile ca şi contacţi direcţi ai acestora.

„Pentru prevenirea răspândirii şi la alţi angajaţi, precum şi la cetăţenii care intră în incinta Primăriei, s-a emis Dispoziţia Primarului nr.534/23.10.2020, prin care în săptămâna 26 – 30 octombrie 2020, întreg personalul care nu se află în carantină îşi va desfăşura activitatea de la domiciliu prin telemuncă. Ne cerem scuze cetăţenilor cărora nu le putem soluţiona cererile în săptămâna susmenţionată şi îi rugăm să ni se adreseze doar începând cu data de luni, 2 noiembrie 2020. Menţionăm că activitatea serviciilor care nu se află la sediul Primăriei din Piaţa Aurel Vlaicu, nr.3 îşi vor desfăşura normal activitatea, conform programului”, a precizat primarul Orăştiei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

COVID-19 în judeţul Hunedoara. Unde sunt focare, ce şcoli au fost închise, câţi pacienţi sunt în spitale

COVID-19 în judeţul Hunedoara, situaţia la zi: câţi hunedoreni sunt afectaţi direct de pandemie

Alerta care a „trezit” oamenii din judeţul Hunedoara: „gradul de răspândire a noului coronavirus e ridicat”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite