Fermierii pot depune cererile unice de plată la APIA Hunedoara, pentru a primi subvenţiile

Fermierii pot depune cererile unice de plată la APIA Hunedoara, pentru a primi subvenţiile

APIA Hunedoara. Foto: Prefectura Judeţului Hunedoara.

Peste 17.000 de fermieri sunt invitaţi să depună, începând de luni, cererile unice de pată la APIA, pentru a putea primi subvenţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

De luni, a început campania pentru depunerea cererii unice de plată, la Centrul judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

În judeţul Hunedoara, în perioada 1 martie – 15 mai 2021, sunt aşteptaţi să depună cererile peste 17.000 de fermieri. Suprafaţa totală pentru care vor fi acordate subvenţii din partea statului este de 132.000 hectare, a informat Prefectura Judeţului Hunedoara.

FOTO Război fără sfârşit pentru bogăţiile Retezatului şi ale Ţării Haţegului. Marile moşii ale grofilor

Fraude cu fonduri UE primite prin APIA. Doi fermieri hunedoreni au fost trimişi în judecată

Potrivit directorului executiv al centrului Judeţean APIA, Veronica Topor, primăriile din judeţul Hunedoara au primit deja tabelele cu fermierii şi suprafeţele corespunzătoare fiecăruia, pentru a putea fi eliberate adeverinţele necesare depunerii cererii unice. Documentele pot fi transmise online către Centrul judeţean APIA sau către Centrele locale din Deva, Hunedoara, Brad, Orăştie, Ilia, Petrila şi Sântămărie Orlea.

Fermierii vor putea să-şi înregistreze Cererile unice de plată în anul 2021 fără a se prezenta la Centrele judeţene/locale APIA sau al Centrul Municipiului Bucureşti, în perioada 01 martie – 15 mai 2021, a anunţat Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum a fost tăiat la fier vechi combinatul „Victoria” Călan. Imagini rare din 2003 cu colosul siderurgic

Parcul modern din Orăştie construit cu fonduri UE pe un teren viran. A costat peste 14 milioane de lei FOTO

Cetatea dacică apărată de 20 de turnuri. Arheolog: „Treci dintr-o lume în alta, dintr-o dimensiune în alta, pe nesimţite“ 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările