VIDEO Fenomenul meteo uimitor, într-o fotografie virală: „Este numai începutul vremurilor apocaliptice!”

VIDEO Fenomenul meteo uimitor, într-o fotografie virală: „Este numai începutul vremurilor apocaliptice!”

Norul bizar ridicat deasupra oraşului Brad. Foto: Marius Turc / Facebook.

O ploaie torenţială a oferit privelişti uimitoare. Fotografia realizată de un localnic care înfăţişează spectacolul de pe cer, deasupra oraşului Brad, a devenit virală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Norii ameninţători s-au ridicat deasupra Ţării Zarandului înainte ca ploaia torenţială să acopere ţinutul. Marius Turc, un fotograf din Brad, a surprins unul dintre cele mai spectaculoase fenomene: un nor uriaş, ridicat deasupra oraşului şi a munţilor din împrejurimile sale i-a făcut pe localnici să rămână uimiţi de frumuseţea şi ciudăţenia priveliştii.

„Nebunia din seara aceasta, deasupra orasului, măcar o dată-n viaţă. Momentul a fost deosebit”, a descris Marius Turc imaginea publicată pe pagina sa de Facebook, devenită în scurt timp virală.

„Spectacular si înfricoşător totodată”, a fost părerea unuia dintre localnici. „A apărut o navă spaţială? Parcă suntem în Independence Day!”, a scris un alt internaut. „Este numai începutul vremurilor apocaliptice!”, e fost de părere altcineva.

 

 

Norul bizar ar avea o explicaţie ştiinţifică. Potrivit unor specialişti, este cunoscut ca mammatocumulus şi apare în zonele cu climă tropicală, dar şi în cele cu climă temperată, de obicei în zonele în care apar tornade, indicând ploi abundente cu picături mari.


Foto: Marius Turc


Vă recomandăm să citiţi şi:

 

VIDEO Fenomen rar pe râul Strei. Gerul a transformat cele mai învolburate ape într-o întindere de gheaţă

Locurile celor mai stranii fenomene din Munţii Carpaţi: grotele ucigaşe, pădurea vindecătoare şi vulcanii noroioşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: