Femeie atacată cu un cuţit de fostul iubit. Fratele victimei a sărit în apărarea ei şi a fost înjunghiat în abdomen

Femeie atacată cu un cuţit de fostul iubit. Fratele victimei a sărit în apărarea ei şi a fost înjunghiat în abdomen

Dan Cuvuliuc.

Un bărbat de 37 de ani, din Hunedoara, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce s-a năpustit cu un cuţit asupra fostei sale iubite. Victima a fost apărată de fratele ei, însă acesta din urmă a fost înjunghiat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tribunalul Hunedoara a hotărât arestarea preventivă a unui bărbat de 37 de ani, Dumitru Cuvuliuc, pentru tentativă de omor.

Hunedoareanul şi-a agresat iubita, iar după ce tânăra a fugit din locuinţa lui, de Crăciun, s-a înarmat cu un cuţit şi s-a perezentat la locuinţa familiei acesteia, din Teliuc. La vederea femeii, Cuvuliuc a scos cuţitul şi s-a năpustit asupra ei. Pentru a o salva din mâinile agresorului, un alt bărbat, rudă cu victima, s-a interpus între cei doi, însă a fost înjunghiat în abdomen de Dumitru Cuvuliuc.

„Agresiunile s-au petrecut pe fondul consumului de alcool. Victimei i-a fost pusă viaţa în pericol”, a precizat procurorul Mirela Negruţiu, de la

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Dumitru Cuvuliuc a fos reţinut de procurori şi prezentat instanţei Tribunalului Hunedoara, care a dispus trimiterea sa în arest preventiv, pentru 30 de zile.


Vă recomandăm şi:

FOTO Reglare de conturi între interlopi? 6 maşini au fost incendiate în Hunedoara

Şase autoturisme parcate pe Strada Ghioceilor din municipiul Hunedoara au fost cuprinse de flăcări, după ce persoane necunoscute au incendiat un autoturism, iar flăcările s-au extins.

Spovedania ucigaşului condamnat la moarte în comunism: Chinezul, omul care a terorizat Deva anilor '80, prins după ce şi-a cheltuit prăzile cu lăutarii

Vasile Trifan, supranumit Chinezul, unul dintre celebrii criminali din anii 1980, a sfârşit împuşcat de autorităţi, după ce a ucis doi oameni nevinovaţi, din Deva. Avea 32 de de ani, în vremea crimelor şi o activitate infracţională impresionantă: zeci de jafuri, furturi şi tâlhării. Totuşi, Chinezul a fost prins pentru că a preferat să ducă o viaţă de lux, folosind banii victimelor ucise şi prădate.

Scene înfiorătoare în Deva: o tânără a fost atacată şi sugrumată de un violator, în stradă, dar a scăpat din mâinile lui

O tânără de 24 de ani, din Deva, a trecut prin momente cumplite în această dimineaţă. A fost urmărită şi atacată de un violator, lovită şi strânsă de gât în încercarea agresorului de a o duce într-un gang pentru a o viola. Femeia a reuşit să scape, după ce locatarii dintr-un bloc învecinat au auzit ţipetele femeii şi au sunat la 112.

 

citeste totul despre: