Fata din Densuş care a uimit o mulţime de bărbaţi: s-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne pentru mama ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clipul Adelinei Priscilla a devenit viral pe Facebook.
Clipul Adelinei Priscilla a devenit viral pe Facebook.

Adelina Priscilla a vrut să îi ofere mamei sale un cadou inedit. S-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne groase şi a publicat imaginile sale pe Internet. Filmarea tinerei de 20 de ani, din Densuş, a impresionat o mulţime de oameni.

Adelina Priscilla, o tânără de 20 de ani din comuna Densuş, a uimit un număr impresionant de oameni, după ce s-a filmat în timp ce tăia lemne în curtea casei şi a publicat clipul pe Internet.

Eleva spune că a vrut să îi arate mamei sale cât de harnică este, iar într-o singură zi a spart aproape o remorcă de lemne. În înregistrarea publicată pe pagina de socializare a elevei, Priscilla le arată internauţilor cum se munceşte la ţară şi cât de îndemânatică este.

„Am făcut acest clip pentru mama mea, căreia voiam să i-l trimit într-un mesaj, însă el fiind prea mare, am ales să îl postez pe Facebook. Nevoia te învaţă să faci tot felul de lucruri, pentru care bărbaţii poate ar fi mai potriviţi”, a declarat Adelina Priscilla, pentru adevarul.ro.

Adelina Priscilla studiază kinetoterapia la o şcoală postliceală din Deva.

Tânăra care taie o remorcă de lemne pentru mama ei


Vă recomandăm şi:

Dragostea nebună dintre regele Ungariei şi o tânără din Ardeal - cea mai frumoasă legendă a familiei lui Ioan de Hunedoara

Contestată de istorici, legenda Corvinilor, ilustrată în trecut pe frescele din veranda Aripei Matei a castelului din Hunedoara, se numără printre cele mai cunoscute povestiri despre originea voievodului Ioan de Hunedoara. Povestea spune că Ioan (Iancu) ar fi fost, de fapt, copilul din flori al regelui Ungariei, Sigismund de Luxemburg, îndrăgostit de o româncă din zona Hunedoarei.

Cronica înfiorătoare a unei crime pasionale care a îngrozit mapamondul. Românul care şi-a ucis amanta în Irlanda, incapabil să accepte despărţirea

Una dintre cele mai înfiorătoare crime pasionale comise în ultimii ani are la mijloc povestea de dragoste neîmplinită dintre un fost director al APIA Hunedoara, Marian Mihalache, şi amanta sa, o tânără asistentă medicală, plecată să muncească în Irlanda. Loredana Pricăjan a fost ucisă de acesta într-o cameră de hotel din Dublin, iar bărbatul a încercat apoi să se sinucidă. Mihalache a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Secretul lui Arsenie Boca: femeia care a stat 40 de ani lângă el. Cutremurătoarea poveste a Zamfirei, tânăra pe care duhovnicul nu a lăsat-o să se omoare

Ucenica lui Arsenie Boca, maica Zamfira îşi are locul de veci la Mănăstirea Prislop, alături de mormântul părintelui. I-a fost alături timp de peste 40 de ani, din primele zile în care a ajuns la mănăstire şi până la moartea duhovnicului. Povestea ei de viaţă este cutremurătoare. Potrivit unor mărturii, a fost salvată de la moarte de părintele Arsenie Boca şi, la rândul ei, a fost ucenica şi “îngerul păzitor” al acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite