Explozie puternică într-un bloc din cauza unei acumulări de gaz. Un bărbat a murit, iar un alt locatar a ajuns în spital

Explozie puternică într-un bloc din cauza unei acumulări de gaz. Un bărbat a murit, iar un alt locatar a ajuns în spital

FOTO: ARHIVĂ. ADEVĂRUL.

O explozie puternică s-a înregistrat duminică seara într-un bloc de locuinţe din municipiul Vulcan. Un bărbat a murit.

Ştiri pe aceeaşi temă

O explozie a avut loc, duminică seara, în apartamentul unui bloc situat pe strada Muncii din municipiul Vulcan. Imediat după apelul la 112 s-au deplasat la locul deflagraţiei cinci echipaje specializate în prim ajutor şi stingere cu cinci autospeciale ale Detaşamentului Peteosani.

„Pompierii au găsit în apartamentul situat la etajul 2, în care s-a produs explozia, un bărbat decedat. Victima avea  aproximativ 60 de ani. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, efectele ei fiind vizibile la nivelul mai multor geamuri dislocate şi a unor uşi de pe palier deformate. O persoană care a suferit atac de panică a fost îngrijită de pompieri şi transportată cu ambulanţa la spital”, a informat Anemonda Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii precum şi o echipă a furnizorului de gaz s-au deplasat la Vulcan pentru a stabili cauzele acumulării de gaz şi dacă este afectată structura de rezistenţă a blocului.

25 de oameni s-au autoevacuat din bloc.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Tragedie în Mina Lupeni: tavanul galeriei s-a prăbuşit peste doi mineri. Unul dintre ortaci a murit în subteran

VIDEO Cine este minerul mort în galeria din Lupeni: Iuliu Codlean avea trei copii. „Vestea că a plecat din viaţa noastră ne-a şocat. Cuvintele sunt de prisos”

VIDEO Scene dramatice la Mina Lupeni: „Minerii blocaţi în galeria surpată se aud strigând şi bătând în metale”. Salvatorii au ajuns la primii doi mineri blocaţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările