EXCLUSIV Dacia, mai tare ca Touaregul: Porţile Castelului au fost distruse cu maşini Dacia de cascadorii lui Nicolas Cage

În scenele filmate la Hunedoara, cele două porţi gotice au fost devastate de autoturisme Dacia Sandero, folosite la cascadorii.Echipele de filmare ale producţiei cinematografice “Ghost Rider 2. The Spirit of Vengeance” au încheiat cele patru zile de filmări la Castelul Corvinilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această dimineaţă, muncitorii strângeau ultimele piese de decor montate în curtea castelului pentru a folosi la scenele din film, în timp ce fortăreaţa medievală a fost redeschisă publicului.

FOTO Castelul din Hunedoara a fost asediat de trupe de comando, mercenari şi călugări

VIDEO Hollywood-ul se mută la Hunedoara: Nicolas Cage va filma scene explozive în „The Ghost Rider. Spirit of Vengeance”

În curtea interioară a cetăţii de la Hunedoara au fost lăsate cele două porţi gotice folosite la filmări.

Cranii şi tone de gunoaie, scoase de sub castel

SPECIAL Ultimele zile ale mocăniţei de la Hunedoara

VIDEO Shakespeare "învie" la Castelul Corvinilor

“Pe aceste porţi va fi menţionat faptul că au fost folosite la turnarea producţiei americane. Ele vor fi o nouă atracţie a castelului”, a declarat Nicolae Cerişer, directorul Muzeului Castelului Corvinilor.

“Sunt sigură că mulţi dintre vizitatorii castelului vor dori să vadă porţile gotice care apar în film”, spune Geanina Giura, angajată la castel. 

CLICK PENTRU MAI MULTE IMAGINI!

Au folosit Dacii la cascadorii
În scenele filmate la Hunedoara, cele două porţi gotice au fost devastate de autoturisme Dacia Sandero, folosite la cascadorii. În alte secvenţe, trupele de mercenari şi-au făcut intrarea cu maşini Dacia Duster şi maşini Volswagen Touareg negre, însă tot autoturismele autohtone au dus greul, fiind şifonate de cascadori. 


“Nu ne-a fost permis să asistăm la filmări, dar am auzit că actorii au folosit Daciile pentru a sparge poarta montată în curtea castelului. Doar nu era să folosească Touaregul”, spune hunedoreanul Cosmin Răcean, arătând spre un Sandero distrus, uitat în curtea monumentului istoric.

CLICK PE IMAGINE PENTRU FOTOGALERIE

Potrivit directorului Nicolae Cerişer, chiar dacă starul american Nicolas Cage nu a mai venit la Hunedoara pentru a participa la filmări, pelicula aduce un câştig de imagine Castelului Corvinilor. 


FOTO: Touaregul a ieşit mai puţin şifonat după filmări. D. Guţă

În trecut, edificiul a mai fost pus la dispoziţie şi pentru alţi producători de cinematografie. Totodată castelul medieval a fost vedeta unui show foarte popular în Marea Britanie, cu titlul “Cele mai înfricoşătoare locuri de pe Pământ”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările