EXCLUSIV ADEVĂRUL Cum ajungi prostituată din manechin şi iti distrugi viata

 EXCLUSIV ADEVĂRUL Cum ajungi prostituată  din manechin şi iti distrugi viata

Simona este revoltată că i-a fost distrusă reputaţia

Simona Lungu, una dintre orădencele ale căror nume apar în amplul rechizitoriu legat de scandalul de proxenetism cu manechine şi VIP-uri, în care este implicat şi deputatul Robert Negoiţă, este în stare de şoc, după ce reputaţia i-a fost distrusă, spune ea, fără să fie vinovată de ceva.

Ştiri pe aceeaşi temă

În vârstă de 22 de ani, Simona a reuşit să câştige mai multe premii la concursuri de frumuseţe din ţară şi din străinătate.

Citeşte şi: FOTO Simona Lungu, pe locul doi la "Miss Italia nel Mondo" şi la "Miss Universe România"

Fără vină

În iulie 2009 a câştigat locul doi la Miss Italia Nel Mondo, la Jesolo. Anul acesta, în luna iulie, a ocupat locul doi la Miss Universe România, unde fetele sunt selectate după criterii foarte stricte, ele trebuind să fie nu doar frumoase, ci şi inteligente şi cuminţi, după cum a declarat Valentina Ionescu, reprezentanta Miss Universe România, la preselecţia de la Oradea pentru Miss Universe România 2011. „Sunt total nevinovată. Nici măcar nu am fost audiată sau chemată ca martor în proces. În calitate de manechin am contact cu foarte multă lume şi îi cunosc pe cei implicaţi în scandal, dar nimic mai mult”, a declarat Simona Lungu, în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Oradea.

Citește aici stenogramele în care apare numele Simonei Lungu

În rechizitoriu, numele Simonei apare de mai multe ori, în cadrul unor conversaţii dintre Ion Tămârjan (de la Star Models) şi deputatul  Robert Negoiţă.

Dezminţire
Simona Lungu spune că nu s-a prostituat niciodată

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările