Escrocii de la telefon au eşuat în a înşela două femei, prin metoda „Accidentul”

Escrocii de la telefon au eşuat în a înşela două femei, prin metoda „Accidentul”

FOTO: ARHIVĂ.

Escrocii au încercat să înşele două femei cu sume mari, după ce le-au sunat şi li s-au prezentat drept membrii ai familiei sau „procurori”. În ambele cazuri, victimele au reuşit să nu se lase păcălite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două femei din Deva s-au plâns Poliţiei că au fost apelate de escroci, care le-au cerut sume mari de bani.

Una dintre ele, în vârstă de 76 de ani, a fost contactată telefonic de o persoană necunoscută, care a pretins că este fiica ei şi care, sub pretextul implicării într-un accident de circulaţie, i-a solicitat diferite sume de bani pentru a nu fi arestată. Femeia nu a dat curs cererii, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

O altă pensionară a reclamat la Poliţie că a fost apelată de un necunoscut care s-a prezentat drept „procuror” şi care, sub pretextul implicării fiicei acesteia şi a ginerelui într-un accident rutier grav, a pretins 20.000 lei, bani necesari pentru spitalizare. Niciuna dintre femei nu a răspuns solicitărilor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Detaliile crimei înfiorătoare comise de trei adolescenţi: femeia batjocorită şi ucisă în centrul Devei a implorat în faţa camerelor video după ajutor

Trei adolescenţi vor face între 10 ani şi 15 ani de închisoare, după ce în luna august a anului trecut au violat şi au ucis în bătaie, în centrul Devei, o femeie fără adăpost. Minorii au supus victima unor chinuri îngrozitoare, iar scenele cumplite au fost înregistrate, minute în şir, de camerele de supraveghere din centrul Devei. În ciuda filmărilor, abia cinci ore mai târziu autorităţile s-au sesizat, în urma unui apel la 112.

Mărturia terifiantă a elevei care a scăpat din mâinile unui violator: „Îmi imaginam faţa desfigurată cu acid sulfuric şi că voi fi nevoită să mă spânzur”

Cel mai cutremurător caz de agresiune sexuală petrecut în judeţul Hunedoara l-a avut în prim-plan pe „monstrul din Lupeni”, Carol Stoica, un fost condamnat pentru trei violuri, prins la scurt timp după eliberarea condiţionată. Recidivistul a semănat teroare în mintea victimei sale şi doar un miracol a făcut ca tânăra să scape cu viaţă după momentele cumplite trăite.

Studenta nimfomană şi prostituatele sale „de lux” plasate în hoteluri şi pensiuni. Cât câştigau elevele oferite pentru sex

Mihaela Ciociu, o studentă din Petroşani care practica prostituţia de mai mulţi ani, este judecată împreună cu fostul iubit, Daniel Pleşcan, fiu al fostei consiliere judeţene Dorina Pleşcan, pentru trafic de minori şi proxenetism. Ancheta procurorilor de la Crimă Organizată prezintă în detaliu modul în care reţeaua prostituatelor de lux îşi desfăşura activitatea în pensiunile şi hotelurile din Valea Jiului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările