Escrocii au cerut 30.000 de euro de la o pensionară. Victima a avut noroc cu angajaţii băncii care au refuzat-o

Escrocii au cerut 30.000 de euro de la o pensionară. Victima a avut noroc cu angajaţii băncii care au refuzat-o

FOTO: ARHIVĂ.

O vârstnică de 74 de ani a fost la un pas să cadă în plasa unor escroci, care încercat să obţină 30.000 de euro de la ea, pentru o presupusă intervenţie chirurgicală urgentă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajaţii unei bănci din municipiul Hunedoara au chemat Poliţia, după ce o femeie în vârstă de 74 de ani s-a prezentat la ghişeu pentru a retrage 30.000 de euro. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit-o pe vârstnică extrem de agitată şi hotărâtă să retragă suma, motivând că vrea să îşi ajute fiica.

„Au aflat de la femeia în cauză că, în data de 11 octombrie 2017, a fost contactată telefonic de persoane necunoscute, care i-au spus că fiica ei a căzut într-o toaletă din municipiul Deva, fracturându-şi coloana vertebrală, motiv pentru care a fost transportată la spital, urmând a fi operată, însă, pentru operaţie, trebuie să plătească 30.000 euro. Urmare a intervenţiei poliţiştilor, activitatea  infracţională a fost întreruptă, în cauză, fiind întocmit dosar penal pentru tentativă la înşelăciune”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

A murit Ionuţ Tîmpean, tânărul rănit în dezastrul de la fabrica din Orăştie. Avea arsuri pe 80 la sută din corp

Ionuţ Tîmpean, tânărul care a fost rănit grav în incendiul care a mistuit fabrica de uleiuri esenţiale din Orăştie, a murit în spitalul judeţean din Timişoara, potrivit foştilor săi apropiaţi.

Noua staţie de dializă a spitalului a fost inaugurată. Bolnavii cronici nu vor mai face naveta pentru tratament

Au fost cheltuiţi 60.000 de lei pentru renovarea secţiei de dializă a spitalului din Hunedoara. Cabinetele au fost dotate cu aparatură medicală nouă, pentru care spitalul plăteşte o chirie lunară de 8.200 de lei.

EXCLUSIV Şpaga impresionantă dată în spital de tânărul care a jefuit Castelul Corvinilor. Peste 170.000 lei din pradă nu au mai fost găsiţi

Gabriel Gal este judecat pentru spargerea de la casieria Castelului Corvinilor. În noaptea de 2 mai, a furat peste 175.000 lei, din monumentul istoric, dar şi-a rupt piciorul sărind de pe metereze. Este acuzat că a dat o şpagă consistentă medicilor, pentru a fi operat. Instanţa a decis punerea tânărului sub control judiciar, dar cu condiţia să nu se apropie de jocurile de noroc.

citeste totul despre: