Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat 300 de ghiozdane cu rechizite şcolare elevilor din judeţ

Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat 300 de ghiozdane cu rechizite şcolare elevilor din judeţ

FOTO: Episcopia Devei şi Hunedoarei.

Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat 300 de ghiozdane pline cu rechizite şcolare elevilor proveniţi din familii defavorizate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat elevilor 300 de ghiozdane dotate cu rechizite şcolare. Acestea au fost împărţite în cele cinci protopopiate hunedorene elevilor proveniţi din familii defavorizate.

Echiparea ghiozdanelor a fost realizată de către tineri voluntari ai parohiilor din oraşul Haţeg, informează Episcopia Devei şi Hunedoarei.

Tot în contextul acţiunilor de prevenire a abandonului şcolar, eparhia hunedoreană acordă bursa de studiu „Părintele Arsenie Boca”.

Bursele  şcolare anuale, în număr de 20, sunt acordate elevilor de gimnaziu (clasele V-VIII) şi celor de liceu (clasele IX-XII), în cuantum de 200 de lei lunar, în scopul ajutorării elevilor merituoşi, remarcaţi prin rezultate deosebite la învăţătură, dar cu posibilităţi materiale reduse.


Mai puteţi citi şi:

Sărbătoare la Mănăstirea Prislop. Ziua sfântului Ioan, pustnicul care şi-a săpat chilia în stâncă

VIDEO Pelerinaj uriaş la mormântul lui Arsenie Boca. Cât de aglomerată a fost Mănăstirea Prislop

Mănăstirea Prislop în secolul al XIX-lea. Povestea emoţionantă din spatele unei imagini unice

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările