Elevii Colegiului Pedagogic din Deva vor învăţa de acasă. Un coleg de-al lor a fost diagnosticat cu Covid 19

Elevii Colegiului Pedagogic din Deva vor învăţa de acasă. Un coleg de-al lor a fost diagnosticat cu Covid 19

Colegiul Naţional Pedagocic Regina Maria.

Cursurile de la Colegiul „Regina Maria” din Deva se vor derula în sistem on-line,  în perioada 21 - 29 septembrie după ce un elev a fost diagnosticat cu Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria” din Deva a decis suspendarea cursurilor în clasă pentru elevii din ciclul gimnazial şi liceal, în perioada 21 - 29 septembrie. Un elev din clasa a IX-a a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, la întoarcerea de la o competiţie sportivă din Polonia.

„În urma participării la Cupa Mondială WUKF 2020 Polonia, în perioada 10 - 13 septembrie 2020, unii dintre participanţi au fost confirmaţi COVID pozitiv. Din Colegiul Naţional Pedagogic «Regina Maria» Deva a participat un grup de 3 elevi, iar din unul dintre ei a fost confirmat, de asemenea, pozitiv COVID. Elevii sportivi au frecventat cursurile în perioada 14 -17 septembrie 2020. Din dorinţa de a nu răspândi virusul în rândul elevilor şi personalului colegiului nostru, Consiliul de Administraţie al C.N.P. Regina Maria Deva, întrunit în data de 19 septembrie 2020 a hotărât intrarea în scenariul 3 - roşu, adică derularea cursurilor on-line pentru nivelurile gimnazial şi liceal, în perioada 21 septembrie  - 29 septembrie 2020. Orele de vor desfăşura conform orarului. Prezenţa la cursurile on line este obligatorie!”, a informat conducerea Colegiului „Regina Maria” din Deva.

Preşcolarii şi elevii învăţământului primar desfăşoară cursurile în clasă, iar elevii ciclurilor de gimnaziu şi liceu vor rămâne acasă.


Mai puteţi citi şi:

Asistentele din ATI Orăştie şi-au retras demisiile. Doctoriţa rămâne pe poziţii: „Nu am pentru ce să dau explicaţii”

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Imagini înfiorătoare publicate de mama unei fetiţe de 5 luni, din spital: „Aşa ceva este de neconceput”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările