Elevă de 14 ani, violată de trei bărbaţi şi şantajată cu înregistrarea video a violului

Doi tineri din Brad au fost reţinuţi astăzi, pentru 24 de ore, iar un al treilea, minor, a primit interdicţia de a părăsi localitatea după ce au violat, în repetate rânduri, în cursul anului trecut, o elevă din zona Bradului, în vârstă de 14 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI:

Hunedoara: „Monstrul” din Vălişoara a luat 12 ani de închisoare

Patru copii au fost violaţi de propriul tată, cu acordul mamei

Violurile se petreceau într-o pădure de la marginea localităţii Brad, posibil în zona viaductelor unde în urmă cu o săptămână şi jumătate, o elevă de 16 ani s-a spânzurat. „Agresorii au înregistrat, fiecare, cu telefoanele mobile scenele în care au abuzat de victimă, şi le-au folosit pentru a o şantaja: pentru ca minora să nu depună plângere împotriva lor la Poliţie şi, în al doilea rând, pentru ca minora să fie constrânsă în a întreţine relaţii sexuale cu cei trei, din nou”, a declarat inspectorul principal Lucian Năboiu, şeful Serviciului pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Hunedoara.


FOTO: D.Guţă

Cei trei tineri au fost reţinuţi astăzi, în urma unor descinderi ale ofiţerilor Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi ale poliţiştilor din Brad. Asupra unuia dintre ei, în vârstă de 29 de ani, cu antecedente penale, a fost găsit telefonul mobil care conţinea una dintre înregistrările violurilor, dar şi o armă de foc artizanală.Bărbatul de 29 de ani şi un alt tânăr de 20 de ani au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore, iar minorul, ordonanţă de a nu părăsi localitatea.
Ei vor fi cercetaţi pentru viol în formă agravantă, pornografie infantilă prin utilizarea sistemelor informatice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Agresorii riscă pedepse de până la 25 de ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: