Eleva de 14 ani violată de iranian: „M-a ademenit spunând că vrea să facă o faptă bună, apoi m-a lovit până am făcut sex”

Eleva de 14 ani violată de iranian: „M-a ademenit spunând că vrea să facă o faptă bună, apoi m-a lovit până am făcut sex”

Eleva a reclamat Poliţiei traumele prin care a trecut.

Procurorii au decis ca afaceristul iranian acuzat că a violat o elevă de 14 ani, pe care a ademenit-o şi a sechestrat-o în locuinţa lui din Petroşani, să fie cercetat în stare de libertate, cu măsura controlului judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nasrollah Nalkiashari (64 de ani), un afacerist iranian stabilit în Petroşani, este anchetat pentru agresarea sexuală a unei eleve de 14 ani. „Anchetatorii au decis ca bărbatul să fie cercetat sub măsura controlului judiciar, impus pentru următoarele 60 de zile, timp în care el nu are voie să părăsească localitatea şi trebuie să se prezinte la Poliţie, ori de câte ori este chemat”, a precizat Laura Bradu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Minora a relatat, la sediului Poliţiei Petroşani, unde părinţii ei au depus plângerea împotriva iranianului, că a fost ademenită de acesta, în timp ce se deplasa prin faţa blocului în care bărbatul locuia. „M-a chemat la el şi mi-a zis că îmi dă un lanţ de aur, cercei sau bani, pentru că vrea să facă o faptă bună. A zis că are banii sus, în apartament, şi am acceptat să îl urmez. Ajunşi în locuinţă el a încuiat uşa. Apoi a început să mă lovească, întâi cu palma, apoi cu o curea şi m-a forţat să fac sex cu el. Apoi, în momentul în care a intrat în baie, eu am fugit repede din cameră, am descuiat uşa, şi am fugit”, a relatat tânăra.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara. Eleva din Petroşani a reclamat la Poliţie că a fost victima unui violator. În seara respectivă, Naser, un om de afaceri iranian, în vârstă de 64 de ani, stabilit în Valea Jiului, ar fi acostat-o pe minoră pe o stradă din municipiul Petroşani. I-ar fi oferit un lănţişor de aur, pentru a-l însoţi. Apoi a adus-o în apartamentul său, a încuiat-o în locuinţă şi a lovit-o cu o curea, până când fata nu a mai opus rezistenţă agresiunilor sexuale. Adolescenta, cu corpul plin de vânătăi, a ajuns acasă şi le-a povestit părinţilor traumele suferite, iar tatăl său a anunţat Poliţia.

„Plângerea a fost înregistrată şi s-a constituit un dosar penal care se află în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Chinurile unei eleve de 14 ani. A fost răpită de pe stradă de un iranian, violată şi bătută crunt cu o curea

Un om de afaceri iranian din Valea Jiului a fost acuzat că a violat o minoră de 14 ani. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, ar fi ademenit-o pe adolescentă cu un lanţ din aur. A adus-o în locuinţa lui şi a abuzat-o sexual. Minora a fost lovită cu o curea, pentru a nu opune rezistenţă.

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

Lucian Hoară, fostul „emo“ care i-a tăiat gâtul iubitei sale, o elevă de 15 ani: „M-am pus în pielea celor care au suferit”

Lucian Hoară (22 de ani), tânărul din Hunedoara care, în 2008, a omorât o elevă din Hunedoara, în vârstă de numai 15 ani, se află în libertate de un an, fiind eliberat după şase ani petrecuţi în închisoare. Fostul adolescent – emo spune că încearcă să ducă o viaţă normală, în timp ce tatăl său afirmă că şi-a căutat de lucru, însă, deocamdată, fără prea mult succes.

Mărturia monstrului care a ucis o elevă şi i-a tranşat cadavrul: Aurel Enea s-a lepădat de Dumnezeu în puşcărie şi a scris o carte despre evoluţia omului

Aurel Enea, unul dintre cei mai sadici criminali ai Hunedoarei, a scris o carte în puşcărie, în speranţa că va fi pus în libertate mai devreme. Volumul se numeşte „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie” şi cuprinde o serie de observaţii pe care condamnatul le face asupra lumii, unele cu totul şocante.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările