După ce a plecat de acasă, o minoră din Hunedoara este căutată în toată ţara

 După ce a plecat de acasă, o minoră din Hunedoara este căutată în toată ţara

Maria Harhătă

Adolescenta de 16 ani a fugit de la domiciliu acum trei zile. De atunci, părinţii nu mai au niciun semn de la fiica lor. Pentru că nu ştiu unde s-ar putea afla, au dat-o în urmărire naţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maria Harhătă, elevă, a fost căutată, în weekend, prin tot municipiul Hunedoara. Pentru că nimeni nu i-a putut da de urmă, fotografia şi semnalmentele sale au fost transmise unităţilor de poliţie din întreaga ţară.

Familia nu a putut furniza detalii cu privire la locul unde s-ar putea afla tânăra. Persoanele care pot da informaţii sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

La data dispariţiei, minora era îmbrăcată într-o geacă roşie şi blue-jeans, purta pantofi negri, cu toc, şi este posibil să fi avut ochelari de vedere.
     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: