Două vieţi distruse într-o clipă. Un tânăr va plăti 150.000 de euro după ce şi-a zdrobit rivalul cu o rangă

Două vieţi distruse într-o clipă. Un tânăr va plăti 150.000 de euro după ce şi-a zdrobit rivalul cu o rangă

FOTO: ARHIVĂ. ADEVĂRUL.

Un tânăr a fost condamnat la închisoare şi la plata unor daune de peste 150.000 de euro, după ce a lovit cu o rangă în cap un adolescent de 19 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu Răducu Grigore (24 de ani) a fost condamnat la şase ani de închisoare şi la plata unor daune morale de 150.000 de euro unui tânăr de 19 ani, pe care l-a lovit cu o rangă în cap, în urma unui conflict izbucnit pe fondul geloziei.

Sentinţa a fost pronunţată de Tribunalul Hunedoara, însă nu este definitivă, ea putând fi contestată cu apel.

„Condamnă pe inculpatul Grigore Liviu Răducu, arestat preventiv în cauză şi aflat în Penitenciarul Aiud, la şase ani de închisoare şi trei ani pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Admite acţiunile civile formulate de părţile civile: 1. Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara şi îl obligă pe inculpatul Grigore Liviu Răducu să-i plătească suma de 1.856 lei reprezentând contravaloarea cheltuielilor de transport în regim de urgenţă a persoanei vătămate A. Marian şi 2. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara şi îl obligă pe inculpatul Grigore Liviu Răducu să-i plătească suma de 68.898lei reprezentând contravaloarea cheltuielilor de spitalizare a persoanei vătămate Aitai Marian Octavian. Constată că inculpatul a plătit părţii civile Aitai Marian Octavian, prin reprezentant, 1.700 lei daune materiale. Admite acţiunea civilă formulată de partea civilă A. Marian Octavian şi obligă pe inculpatul Grigore Liviu Răducu să plătească părţii civile sumele de: - 3.400 lei cu titlu de daune materiale; - 300 euro lunar sau echivalent lei la data plăţii cu titlu de prestaţie periodică până la încetarea stării de nevoie; - 150.000 euro sau echivalent lei la data plăţii cu titlu de daune morale. Respinge în rest pretenţiile civile. Dispune confiscarea unei ţevi din metal ridicată de organele de poliţie”, se arată în sentinţa dată de tribunal.

Liviu Grigore a fost arestat preventiv în luna august.

Atunci, „Poliţia Orăştie a fost sesizată cu privire la un conflict spontan între doi tineri generat, se pare, de consumul de alcool şi gelozie. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplanat conflictul şi au identificat prezumtivul autor, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Olt, care a fost condus la sediul Poliţiei, pentru audieri. Acesta şi-a lovit victima cu o bară de metal în zona capului. Tânărul de 19 ani a fost transportat în stare gravă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce suspectul a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore. Iniţial, dosarul penal a vizat comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, însă, în urma concluziilor medico-legale preliminarii, încadrarea juridică s-a schimbat în tentativă de omor”, informa Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Fiul temutului „Mărgan”, fostul lider al lumii interlope din Deva, a fost capturat de poliţişti. Victima lui e un om de afaceri, bătut cu ranga în stradă

Interlopii care au cutremurat Deva anilor 2000. Povestea temutei grupări mafiote Spumă şi Bibanul, protejată de Poliţie

Secretul atacului mafiot din Şoimuş: cum au ajuns Pera şi Mărgan, doi foşti lideri ai lumii interlope din Deva, în dosar

Temutul Cornel Mărgan, „duşmanul“ fostului şef al BCCO Traian Berbeceanu, are noi probleme cu legea. Scrisoarea care l-a desfiinţat pe devean


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: