Două tragedii similare într-o singură zi. Cadavrele unor localnici au fost găsite în albiile pârâurilor

Două tragedii similare într-o singură zi. Cadavrele unor localnici au fost găsite în albiile pârâurilor

FOTO: Arhivă. ADEVĂRUL.

Cadavrele a doi bărbaţi au fost găsite, miercuri, în albia unor pârâuri cu adâncime mică. Pompierii au scos trupurile celor două victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi bărbaţi din judeţul Hunedoara şi-au pierdut viaţa, miercuri, în pâraie cu apă puţin adâncă. Un bărbat de 55 de ani a fost extras din pârâul Luncoiu de pompierii Staţiei Brad. Potrivit poliţiştilor, cel mai probabil, victima, cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, se deplasa pe malul pârâului. Aalunecat şi a căzut în apă, unde s-a înecat.

Al doilea caz, aproape identic, a fost semnalat în localitatea Boşorod. Echipajul de prim ajutor al Detaşamentului Hunedoara a scos din apa rece, dar puţin adâncă, a pârâului Boşorod trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 52 de ani. „Condiţiile în care cei doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa vor fi stabilite în urma examenului medico-legal”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Un localnic s-a prăbuşit de la etajul al doilea al blocului. Victima a murit

Poliţistul erou, care a salvat viaţa a doi copii dintr-o casă mistuită de foc, a primit Emblema de onoare a M.A.I.

Primele ajutoare pentru Maria, bătrâna care locuieşte în pădure cu fiul bolnav şi doarme pe două scaune alăturate

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările