Două descoperiri macabre într-o singură zi. Un bărbat s-a înecat într-un bazin cu apă, altul într-un canal

Două descoperiri macabre într-o singură zi. Un bărbat s-a înecat într-un bazin cu apă, altul într-un canal

FOTO: ARHIVĂ.

Doi bărbaţi au murit prin înecare în nordul şi centrul judeţului Hunedoara. Cadavrele lor au fost descoperite de localnici, unul într-un bazin de apă, iar celălalt într-un canal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajaţii unei benzinării din Baia de Cris au anunţat autorităţile după ce au făcut o descoperire macabră într-un bazin cu apă, îngropat în sol, cu o suprafaţă de un metru pătrat şi cu adâncimea de doi metri.

„Trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 56 de ani a fost extras din canal, de pompieri, iar poliţiştii au început investigaţia pentru a determina condiţiile în care omul şi-a pierdut viaţa”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Decesul s-a produs accidental, potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti.

Localnicii din Santamaria Orlea au descoperit că într-un canal aflat în aval de unul dintre barajele din zona Haţeg, se află cadavrul unei persoane înecate. „Echipele de intervenţie au scos la mal trupul unui bărbat, în vârstă de 68 de ani, care a fost predat echipajului Serviciului de Medicină Legală”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Bărbatul se afla la pescuit şi ar fi alunecat în apă.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cadavrul unui bebeluş, aruncat la gunoi. Poliţiştii sunt pe urmele mamei. Al treilea prunc mort, găsit în locuri publice

FOTO Braconier prins în flagrant la vânătoare. Când s-a văzut încolţit de jandarmi a aruncat leşul animalului

Prima victimă a gerului: un om al străzii a murit îngheţat într-o clădire abandonată

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: