Donaţie importantă a Episcopiei Devei şi Hunedoarei, în sprijinul pacienţilor cu COVID 19

Donaţie importantă a Episcopiei Devei şi Hunedoarei, în sprijinul pacienţilor cu COVID 19

Echipamente medicale donate Secţiei ATI din Deva. Colaj. Fotografii: Episcopia Devei şi Hunedoarei.

Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva dispozitive medicale pentru bolnavii de Covid 19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Episcopia Devei şi Hunedoarei face apel către localnici pentru a dona sânge şi plasmă


Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat Secţiei Ade Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, 30 de dispozitive medicale (kit cască şi accesorii pentru CPAP - Presiune pozitivă continuă a căilor respiratorii), în valoare de 43.000 lei.

Dispozitivele medicale donate sunt de un real folos pentru bolnavii de Coronavirus care necesită intubare, aceste căşti reprezentând o alternativă noninvazivă la această procedură medicală a intubării, a informat preotul Gabriel Miricescu, purtătorul de cuvânt al Epsicopiei Devei şi Hunedoarei.

„Încă de la debutul pandemiei de Coronavirus, Episcopia Devei şi Hunedoarei, atât în nume propriu, cât şi prin intermediul parohiilor din jurisdicţia sa canonică, a susţinut lupta cadrelor medicale împotriva acestei molime de proporţii prin mai multe donaţii concretizate în materiale igienico-sanitare, dezinfectanţi, alimente şi apă pentru personalul medical, echipamente de protecţie etc. Episcopia Devei şi Hunedoarei, prin glasul ierarhului, îndeamnă preoţii şi credincioşii să îşi concerteze eforturile în vederea sprijinirii strădaniei autorităţilor şi ostenitorilor din sistemul medical pentru combaterea acestei pandemii. De asemenea, gândul şi rugăciunile ni se îndreaptă spre cei bolnavi de noul Coronavirus, cu nădejde de vindecare cât mai grabnică, iar familiilor celor care au pierdut lupta cu această molimă cumplită, le transmitem sincera noastră compasiune şi gânduri de nădejde întru lumina Învierii”, a precizat preotul Gabriel Miricescu, reprezentantul Episcopiei Devei şi Hunedoarei.

Episcopia Devei şi Hunedoarei a lansat un apel public către hunedoreni pentru a dona de sânge şi plasmă sanguină (în cazul pacienţilor care s-au vindecat de Covid 19), în contextul în care în spitale este nevoie tot mai mare de ele.


Vă recomandăm să citiţi şi:

COVID-19: Pacienţii vindecaţi s-au întors la spitalul din Hunedoara pentru a dona plasmă sanguină FOTO

Omagiu adus unui asistent medical de la Ambulanţă, decedat în urma leziunilor post COVID 19

A început vaccinarea cadrelor medicale din Spitalul Hunedoara. Medicul Horia Talfeş, primul vaccinat

Primul medic vaccinat anti-COVID 19 în Deva: „Am făcut-o pentru că ne vrem vieţile înapoi” VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările