Doliu în presa din judeţul Hunedoara. A murit realizatorul de emisiuni TV Adrian Oprea

Doliu în presa din judeţul Hunedoara. A murit realizatorul de emisiuni TV Adrian Oprea

Adrian Oprea. Sursa: pagina personală de Facebook.

A murit Adrian Oprea, unul dintre cei mai longevivi realizatori de emisiuni radio şi de televiziune din judeţul Hunedoara.

Doliu în presa hunedoreană. A murit Adrian Oprea, unul dintre ei mai „vechi” realizatori de emsiuni de televiziune din judeţul Hunedoara.

Doliu în presă. A murit jurnalistul Mircea Lepădatu, în urma complicaţiilor cauzate de virusul Sars-CoV-2

A murit jurnalistul Ştefan Ciocan. A fost unul dintre veteranii presei locale

Adrian Oprea şi-a început cariera în presă la Radio Color Hunedoara, post de radio înfiinţat în 1996, iar în ultimii ani a avut emisiuni la postul local Info HD, cea mai recentă ele fiind în 22 iulie. Moartea fulgerătoare a jurnalistiului i-a cutremurat pe apropiaţii săi.

„Colegul nostru Adrian Oprea a fost chemat acum să împărtăşească, undeva, în cuprinsul adevărului etern, împlinirea drumului său de om. Prea devreme pentru toţi cei care i-au fost aproape, pentru cei care l-au cunoscut preţ de o viaţă sau preţ de o clipă. Prea devreme şi tulburător, Adi Oprea ne-a lăsat cu grijile lumii, pentru a se odihni în altă rânduială. Suflet aprins, om darnic cu cei din jur, mereu pregătit să lupte cu desişul uneori deprimant al vieţii, spirit de descoperitor, jurnalist cu har, coleg şi prieten de nădejde, Adi Oprea ne-a bucurat tuturor spirala timpului pe care am parcurs-o împreună. Amintirea lui este nepreţuită”, este mesajul de condoleanţe transmis de foştii săi colegi de la publicaţiile Replica şi Info Hd.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Termocentrala Mintia, în conservare. Ce spun şefii CEH despre tăierea şi vânzarea ei la fier vechi

De ce s-a depopulat Ţinutul Pădurenilor. Frumoasa regiune din vestul României, pustiită în ultimele decenii VIDEO

Motivul pentru care uriaşul baraj Gura Apelor din Retezat necesită supraveghere seismică permanentă VIDEO
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările