Doliu pentru motociclişti, după moartea tânărului Andrei Farcaş. Prietena sa Eva, rănită grav, are nevoie de ajutor

Doliu pentru motociclişti, după moartea tânărului Andrei Farcaş. Prietena sa Eva, rănită grav, are nevoie de ajutor

Tânărul a murit, iar prietena sa a fost rănită grav.

Eva Murgoi, tânăra rănită în accidentul de motocicletă produs duminică seara pe Drumul Naţional 66, se află în spital şi are nevoie urgentă de sânge, susţin apropiaţii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Andrei Farcaş va fi înmormântat miercuri, la Sântamaria Orlea.


Scene tragice s-au petrecut, duminică seara, pe Drumul Naţional 68, în apropiere de Haţeg. Doi tineri care circulau cu o motociletă au lovit un cap de pod, în apropiere de Sarmizegetusa, iar în urma impactului, Andrei Farcaş (35 de ani) a murit, iar Eva Murgoi (25 de ani) a fost transportată în stare gravă la spital.

Martori ai accidentului susţin că tânărul conducea cu o vitez ameţitoare, iar în urma impactului a fost proiectat la câteva zeci de metri de locul accidentului. Unii localnici susţin că în zona în care s-a produs tragedia este o denivelare, care i-ar fi fost fatală motociclistului care circula cu viteză.

 

Apropiaţii tinerilor şi-au manifestat regretele pentru moartea motociclistului şi au lansat un apel în ajutorul Evei.

„Ajutor! Vă rugăm să ajutaţi donând sânge pentru Eva. Se poate dona orice grupă, dar obligatoriu trebuie să se specifice numele ei EVA MURGOI, internată la spitalul din Deva. (...) Doliu în Haţeg, cel mai iubit motociclist şi prieten din Ţara Haţegului Farcaş Andrei s-a stins din viaţa aseară, în urma unui accident cu motocicleta iar prietena lui Eva se zbate între viaţa şi moarte a pierdut mult sânge”, a scris Andrei Priala pe un grup de Facebook al motocicliştilor.

„În urma accidentului motto petrecut duminică seară în apropierea oraşului Haţeg, prietena noastră Eva Murgoi a pierdut mult sânge. Prin această postare apelez la ajutorul vostru! E nevoie neapărat de sange grupa 0 negativ ! Se poate dona indiferent de grupa de sânge! Poate dona oricine la Centrul de Transfuzie Deva , cu obligaţia de a se specifica numele său: EVA MURGOI”, a scris o apropiată a tinerei.

„Aseară, una dintre fetele gazdelor noastre dragi din Fundătură, Eva Eva, a fost implicată într-un accident de motocicletă. Din păcate prietenul ei nu a mai putut fi salvat, însă ea are nevoie de ajutor. Dacă puteţi si vreţi să ajutaţi, vă rog să donaţi sânge. Se acceptă orice grupă, se poate dona la oricare centru din ţară. Vă mulţumesc!”, a transmis Cătălin, un alt apropiat al tinerei, pe Facebook.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, în blocaj înaintea inaugurării aşteptate de 5 ani. Lotul 3 nu poate fi deschis, iar pentru Lotul 4 se caută o soluţie de compromis

Autostrada Lugoj - Deva: probleme grave semnalate pe unul dintre tronsoane la recepţia lucrărilor la cei 43 de kilometri. Doar un lot ar putea fi inaugurat

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 3. Drumarii pregătesc recepţia celor 21 de kilometri construiţi cu întârzieri record

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: