Doi interlopi din Valea Jiului au fost arestaţi pentru proxenetism şi trafic de persoane, infracţiuni comise în Franţa

Doi interlopi din Valea Jiului au fost arestaţi pentru proxenetism şi trafic de persoane, infracţiuni comise în Franţa

Alexandru Ciornohac. FACEBOOK

Magistraţii au pus în executare mandatele de arestare preventivă emise pe numele a doi hunedoreni, acuzaţi de trafic de persoane şi proxenetism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Alba Iulia a pus în executare mandatele de arestare preventivă emise pe numele a doi interlopi din Valea Jiului, anchetaţi pentru trafic de persoane şi prxenetism, în Franţa.

Ioan-Cristian Moldovan, în vârstă de 19 ani, din Lupeni, şi Ioan-Alexandru Ciornohac, în vârstă de 39 de ani, din Petrila, au fost depistaţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor. „Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi pe numele cărora autorităţile judiciare din Franţa au emis mandate europene de arestare. Hunedorenii sunt cercetaţi pentru comiterea unor infracţiuni de constituire de grup infracţional, trafic de persoane şi proxenetism, fapte săvârşite pe teritoriul Republicii Franţa, la sfârşitul anului 2018”, a informat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cei doi nu şi-au dat consimţământul pentru a a fi extrădaţi, arătând că în cazul în care vor primi pedepse privative de libertate, doresc să le execute într-o închisoare din ţară.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident cu maşina Poliţiei: un agent a fost rănit. Echipajul a fost lovit de autoturismul condus de un tânăr grăbit

Cursa unui şofer teribilist, urmărit de Poliţie, s-a încheiat dramatic. Tânărul fără permis a provocat un accident

Maşinile Poliţiei, „sicrie pe patru roţi“. De ce s-au plâns agenţii de poliţie de starea autospecialelor vechi din dotare


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: