Doi copii au fost răniţi în accidentul rutier produs de o tânără de 18 ani. Ce făcea femeia aflată la volan

Doi copii au fost răniţi în accidentul rutier produs de o tânără de 18 ani. Ce făcea femeia aflată la volan

FOTO: ARHIVĂ.

O tânără de 18 ani s-a răsturnat cu maşina pe Drumul Naţional 7, iar doi copii cu vârste de un an şi opt luni şi de cinci ani au fost răniţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident rutier s-a petrecut duminică pe Drumul Naţional 7 în apropiere de municipiul Deva. O tânără de 18 ani care conducea un autoturism dinspre Arad spre Deva, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a sensului de deplasare.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto, precum şi a altor doi pasageri din autoturism, doi minori în vârstă de 5 ani, respectiv 1 an şi 8 luni”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tânăra le-a spus poliţiştilor că i-a intrat soarele în ochi şi de aceea a pierdut controlul volanului. Aceştia au stabilit însă că femeia avea alte activităţi înaintea producerii accidentului, fiind atentă le ce făceau copiii aflaţi în maşină şi nu la condus.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Strigătul de revoltă al tinerei motocicliste rămase fără un picior din cauza unui şofer teribilist: „Nu poţi să nenoroceşti un om pe viaţă şi să primeşti libertate”

Tragedie în fabrica de reparat vagoane: un muncitor a murit strivit între utilaje, după deraierea unei garnituri

VIDEO Trei muncitori au murit după ce au fost prinşi sub un mal de pământ. Imagini de la locul tragediei

citeste totul despre: