Doar 550 din cei 7.000 de localnici fără loc de muncă au venit la bursă. Oferta de joburi a fost redusă

Doar 550 din cei 7.000 de localnici fără loc de muncă au venit la bursă. Oferta de joburi a fost redusă

FOTO: ARHIVĂ.

Judeţul Hunedoara înregistrează aproape 7.000 de persoane aflate în căutarea unor locuri de muncă, însă doar 550 de oameni au participat la bursa locurilor de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi dimineaţa a avut loc Bursa locurilor de muncă în judeţul Hunedoara. Evenimentul organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara s-a derulat la sediile locale ale instituţiei, din Deva, Hunedoara, Petroşani, Orăştie, Haţeg, Brad, Călan, Simeria, Lupeni şi Vulcan.

Dintre cei 140 de angajatori invitaţi, s-au prezentat 52, care au pus la dispoziţie 218 locuri de muncă, cele mai multe în municipiul Deva. În cele zece oraşe, însă, doar 550 de oameni au fost interesaţi de ofertă.

„Au fost selectate 159 persoane în vederea încadrării şi au fost încadrate în muncă 119 persoane”, a informat AJOFM Hunedoara.

În judeţul Hunedoara, la 31 iulie 2018, rata şomajului era de de 3,73 % cu 6.755 persoane în căutare de loc de muncă.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Uzina germană de maşini de spălat care scoate oraşul din anonimat. Cum arată şantierul fabricii de 110 milioane de euro

Grupul german Bosch anunţă construcţia unei fabrici de electrocasnice în Simeria

Haos pe şantierul Autostrăzii Vestului. Un lot în construcţie de patru ani este aproape blocat la 80 la sută din proiect

Cel mai mare zăcământ de aur şi cupru din România este aproape de exploatare. Rezervele de la Rovina valorează 5 miliarde de dolari

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: