Direcţia tehnică a Consiliului Judeţean a fost desfiinţată. Rămasă fără funcţie, şefa direcţiei cheamă în judecată instituţia

Direcţia tehnică a Consiliului Judeţean a fost desfiinţată. Rămasă fără funcţie, şefa direcţiei cheamă în judecată instituţia

Consiliul Judeţean Hunedoara. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Hunedoara a fost desfiinţată printr-o hotărâre de Consiliu Judeţean. Carmen Guran, şefa direcţiei, susţine că a fost trimisă în preaviz susţine că a aflat de hotărâre abia după ce a fost adoptată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carmen Guran a condus Direcţia Tehnică din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara din anul 2017 până la sfârşitul săptămânii trecute, când printr-o hotărâre de Consiliul Judeţean direcţia a fost desfiinţată, o dată cu postul ei, iar mai târziu, a fost trimisă în preaviz.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Hunedoara, direcţia a fost desfiinţată pentru eficientizarea activităţii instituţiei. Serviciul de achiziţii publice, din cadrul direcţiei va intra în subordinea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, iar Serviciul investiţii şi Serviciul de administrare drumuri în atribuţiile şi responsabilitatea preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara.

Nemulţumită de decizie, Carmen Guran susţine că a aflat abia după şedinţa de Consiliu Judeţean că postul ei de conducere a fost desfiinţat. A precizat că a obţinut funcţia prin concurs şi că în ultimele luni şefii instituţiei au făcut presiuni uriaşe asupra ei să demisioneze, lucru negat însă de administratorul public al judeţului, Costel Avram, vizat de referirile acesteia.

„Am aflat de la colegi, după şedinţă despre punctul suplimentar introdus pe ordinea de zi legat de desfiinţarea direcţiei şi a postului meu. Nu am fost informată şi nici nu s-au discutat cu mine despre această măsură, pe care intenţionez să o contest in contencios administrativ aceste documente”, a declarat Carmen Guran.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Ce drumuri judeţene vor fi modernizate în 2019. Cele mai mari investiţii sunt finanţate de Uniunea Europeană

Autorităţile oferă aproape 400.000 de euro pentru construcţiile din vecinătatea Teatrului de Artă. Ce planuri au cu ele

Retezatul interzis maşinilor: singurul drum judeţean din parcul naţional va fi închis, din cauza pericolului de surpare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: