Diana Şoşoacă a confiscat protestul din Valea Jiului. Vrea să aducă minerii la Bucureşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şoşoacă la mitingul din Lupeni. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Diana Şoşoacă la mitingul din Lupeni. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Protestul început în această săptămână continuă în Valea Jiului. Astăzi, între mineri şi-a făcut apariţia şi Diana Şoşoacă, senatoarea confiscând protestul oamenilor care îşi cer salariile.

Sute de mineri continuă la Exploatarea Minieră Lupeni protestul început încă de miercuri. Peste 90 de mineri au rămas blocaţi la mijlocul săptămânii în subteranul minei, pentru a protesta, nemulţumiţi de faptul că nu au primit salariile pe luna ianuarie, care trebuiau să le fie virate în 15 februarie.

GALERIE FOTO DE LA LUPENI

În noaptea de miercuri spre joi, oamenii au oprit lucrul, iar joi dimineaţă, la finalul programului, au refuzat să mai iasă din mină. Minerii nu vor să mai aştepte până la sfârşitul lunii februarie, pentru a-şi primi salariile.

Necazurile minerilor, „tratate” cu băi de mulţime. Diana Şoşoacă: „Le-am spus tuturor, jos masca” VIDEO

Astăzi, Diana Şoşoacă şi-a făcut apariţia în Valea Jiului, confiscând protestul. Timp de câteva ore, senatoarea a preluat microfonul de câte ori a avut ocazia, profitând de situaţia tensionată de la faţa locului.

”De ce să nu luăm noi o aprobare şi să veniţi să protestaţi la Bucureşti? Aici, ei nu vor veni. Nu au curaj, le este frică. Ei sunt cu şoferi, cu elicoptere. Suntem o mână de parlamentari care vă susţinem. Nu cedaţi! Să se dea drumul la toate minele din ţară, pentru că există soluţii economice. Ăştia de la putere sunt nişte asasini economici! Dacă suntem uniţi, rechinii mor. Există soluţii, credeţi-mă!”, a spus Şoşoacă. 


Video: Daniel Guţă. ADEVĂRUL

În urmă cu puţin timp, aceasta a coborât în mijlocul minerilor şi şi-a continuat discursul anti-pandemie.

”Jos masca! Nu mai există pandemie! Parlamentul Cehiei a anulat starea de alertă. O să vă spună că din cauza pandemiei nu pot lua măsuri. Care pandemie? Pandemia nu există!”, a strigat Diana Şoşoacă, la microfon. 


Diana Şoşoacă la miting, în Lupeni. Foto: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

diana sosoaca la mitingul din lupeni foto daniel guta adevarul

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Greva minerilor din Lupeni: „Oamenii au rămas în subteran şi nu mai ies decât scoşi de salvatori”

 

Primarul Devei i-a înfuriat pe mineri: „Devenii suferă că ei nu-s în stare să dea cărbune. Numai se plâng”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite