Descoperire macabră în gară: cadavrul unui ceferist a fost găsit într-un vagon

Descoperire macabră în gară: cadavrul unui ceferist a fost găsit într-un vagon

Cadavrul unui angajat CFR a fost găsit într-un vagon. FOTO: glasul-hd.ro

Un angajat al Căilor Ferate Române a fost găsit decedat într-un vagon de locuit, din zona staţiei feroviare a municipiului Dava. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a murit din cauze naturale, spun anchetatorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul unui angajat al CFR, Districtul Timişoara, a fost găsit în stare de putrefacţie, în zona gării Devei.

Bărbatul a murit în urmă cu câteva zile, în vagonul în care şi locuia, însă niciunul dintre apropiaţii săi nu a aflat până la momentul descoperirii de astăzi, despre soarta victimei.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, împreună cu angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, şi au stabilit că persoana decedată, un bărbat în vârstă de 62 de ani, nu a fost victima unei agresiuni”, a precizat Laura Brad, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara. Cadavrul a fost transportat la morga din Deva.


Vă recomandăm:

Lucian Marcu şi-a ucis iubita cu 14 lovituri de cuţit, în faţa celor doi copii. Acum cere dreptul asupra minorilor             Autorul unei crime înfiorătoare şi-a manifestat, cu lacrimi în ochi, regretul că fii săi, cu vârste de un an şi jumătate şi de trei ani, au fost daţi în grija părinţilor fostei sale iubite, ucise cu 14 lovituri de cuţit.

Tânără de 22 de ani ucisă de fostul iubit, cu care avea doi copii. Suspectul fusese eliberat recent din penitenciar            Lucian Marcu, un tânăr din Lupeni, a fost reţinut în această dimineaţă pentru omor. Bărbatul este acuzat că şi-a ucis fosta iubită, în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii.

VIDEO Pedeapsă dură pentru ucigaşul din lanul de porumb: David Andronic a primit 28 de ani de închisoare                    David Andronic nu a recunoscut crima săvârşită în vara anului trecut asupra unei femei pe care mai întâi o violase, însă probele ADN l-au indicat drept vinovat. Tânărul a fost condamnat astăzi pentru omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Dublă crimă în Deva: un bărbat şi-a ucis părinţii în a doua zi de Crăciun. Acesta şi-a recunoscut fapta              Un devean a fost reţinut de procurori sâmbătă seară, pentru uciderea a doi oameni. Bărbatul în vârstă de 57 de ani şi-a omorât părinţii, în a doua zi de Crăciun. Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi va fi, cel mai probabil, arestat preventiv.

citeste totul despre: