Defileul Jiului rămâne accesibil şoferilor. CNADNR a amânat închiderea DN 66 pe durata lucrărilor de modernizare

Defileul Jiului rămâne accesibil şoferilor. CNADNR a amânat închiderea DN 66 pe durata lucrărilor de modernizare

Defileul Jiului este cel mai scurt drum între Petroşani şi Târgu Jiu. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a informat că a suspendat restricţiile de trafic ce urmau să fie impuse din această săptămână pe Drumul Naţional 66. Şoferii vor trebui să respecte indicaţiile drumarilor de pe tronsonul aflat în şantier, însă drumul nu va mai fi închis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Restricţiile de circulaţie care urmau să fie instaurate pe DN 66 Petroşani – Bumbeşti Jiu, sectorul de drum aflat în şantier din vara anului 2013, vor fi suspendate, potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă că urmare a multiplelor solicitări ale participanţilor la trafic s-a decis ca lucrările de reabilitare ale DN 66, sectorul cuprins între km 93+500 – 126+000, Bumbeşti Jiu - Petroşani, să se desfăşoare în perioada următoare sub trafic cu restricţii semnalizate corespunzător. Astfel, pană la o dată ce va fi anunţată ulterior, circulaţia rutieră pe tronsonul de drum menţionat mai sus se va desfăşura în condiţii de drum în lucru”, a informat CNADNR.

Reabilitarea şoselei care traversează Defileul Jiului a demarat în 2012 şi trebuie finalizată în acest an.


Vă recomandăm şi:

FOTO Restricţii reactivate pe Defileul Jiului. Trafic închis pentru a preveni întârzierea proiectului de reabilitare, în valoare de 150 de milioane de lei

Restricţiile rutiere instituite pe DN66, pe traseul Defileului Jiului, au fost reactivate, la finalul perioadei sărbătorilor şi celei în care lucrările de modernizare a şoselei au fost oprite din cauza vremii.

FOTO Drumul crucilor: şoseaua Deva – Hunedoara – Călan, cel mai periculos drum judeţean al Hunedoarei          

Cei aproximativ 30 de kilometri ai drumului judeţean 687 Deva – Hunedoara – Călan au devenit în ultimii ani un loc al tragediilor rutiere. Ultima dintre ele s-a petrecut în urmă cu o săptămână şi a dus la moartea a trei oameni.

VIDEO Au început lucrările pe şoseaua Deva - Oradea, cel mai degradat drum european care traversează judeţul         

Şoseaua Deva – Oradea (DN 76) a intrat în reabilitare. Primele utilaje şi-au făcut apariţia, în zona localităţii Vălişoara, într-un dintre „punctele negre” ale drumului, pe dealul Vălişoarei.

O şosea construită cu fonduri UE a ajuns un adevărat pericol pentru şoferi, la patru luni de la inaugurare            

Alunecările de teren şi căderile de bolovani de pe versanţi au transformat cel mai nou drum judeţean din Hunedoara, construit cu fonduri de la Uniunea Europeană, într-un adevărat pericol pentru şoferi.

VIDEO Cum a ajuns şoseaua Hunedoara – Caraş Severin să se oprească în pădure       

Un drum construit pe fonduri de la Uniunea Europeană se opreşte într-o pădure, la ieşirea din judeţul Hunedoara spre Caraş-Severin. Deşi a fost considerat o investiţie strategică menită să îi scoată din izolare pe localnicii care trăiesc în satele de munte din cele două judeţe, în Caraş-Severin nimeni nu a fost interesat de el.

FOTO VIDEO Drum bun spre nicăieri: cea mai ciudată şosea a Hunedoarei se sfârşeşte în pădurile judeţului vecin        

Drumul judeţean construit pe fonduri europene pentru a lega Hunedoara de Caraş-Severin şi pentru a scoate astfel din izolare satele din Munţii Poiana Ruscăi îi duce pe călători în mijlocul unei păduri, la limita dintre judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin. Şoseaua a fost construită doar până la ieşirea din judeţul Hunedoara, în timp ce autorităţile din judeţul vecin nu au continuat proiectul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: