De ce a fost amendat un tânăr în timpul vizitei lui Dăncilă la Hunedoara

De ce a fost amendat un tânăr în timpul vizitei lui Dăncilă la Hunedoara

Foto Daniel Guţă

Un tânăr a fost legitimat şi amendat ulterior de Jandarmerie, sâmbătă, la Hunedoara, în timpul vizitei premierului Viorica Dăncilă. Bărbatul a strigat câteva sloganuri care nu o puneau într-o lumină pozitivă pe şefa Executivului.

„Ruşine!”, „Viorica Docilă!”, „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!” a strigat bărbatul în timp ce Viorica Dăncilă era primită cu flori de către oficialităţile locale. După ce premierul a intrat în sediul Primăriei, jandarmii l-au legitimat pe bărbat şi apoi l-au amendat cu 200 de lei.
 
Tânăruş nu a fost singurul care şi-a manifestat nemulţumirea. Un grup de hunedoreni care a protestat afişând pancarte cu mesajul „Nimic” a fost ţinut la distanţă, de către jandarmi. „Au plecat actorii? Vrem biletele înapoi”, a strigat unul dintre protestatari, iar o femei a întrebat-o direct pe Vicorica Dăncilă de ce nu demsionează. Răspunsul premierului a fost lipsit de logică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: