Cuplu acuzat de vecini că făcea sex prea gălăgios. Afişul viral: „Dumitale îţi place cum nechează?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ARHIVĂ
Foto: ARHIVĂ

Un afiş lipit la avizierul unui bloc, în care vecinii unui cuplu îi atrag acestuia atenţia, într-un mod amuzant, asupra gălăgiei pe care o fac noaptea, a devenit viral pe Internet.

Un afiş lipit la intrarea în scara unui bloc a devenit viral pe Internet. În mesajul semnat „vecinii din această scară” unui locatar i-a fost atrasă atenţia public asupra deranjului pe care îl cauzează celorlalţi vecini de bloc, în nopţile când face sex cu partenera de viaţă.

„Armata” de prostituate de lux folosită de Securitate pentru străini. Cine erau tinerele folosite pentru sex, furt şi şantaj

Câţi bani câştigau prostituatele de lux în România anului 1990. Fetele roiau în jurul hotelurilor din Capitală

„Noi, vecinii din această scară, te rugăm: Atunci când faci sex cu partenera dumitale, nu trezi tot blocul! Toată lumea face sex, dar fiecare dintre noi are o limită a decenţei şi a bunului simţ, astfel încât să nu cunoască tot blocul cu maximă precizie cât durează şi când se desfăşoară o astfel de activitate. Credem că nu suntem animale, căci altfel nu ne-am mai jena deloc sau ne-am apuca să facem sex în stradă sau în scara blocului”, se arată în afişul devenit viral pe Internet.


Afişul publicat pe mai multe pagini de Facebook

afis viral al vecinilor deranjati de un cuplu care face sex

Sex prea gălăgios pentru vecini

Nici partenera de viaţă a locatarului nu a fost cruţată de atenţionările vecinilor.

„Iar zbieretele damei pe care o foloseşti pentru această activitate sunt de-a dreptul iritante şi groteşti. E cel puţin penibilă şi vulgară, dar şi o actriţă slabă. Este oare atentă la ce se întâmplă cu ea şi în jurul ei sau suferă de ADHD (n.r.: Tulburarea de deficit de atenţie şi hiperactivitate). Dumitale îţi place cum nechează? E deranjant să se trezească cineva la ora trei dimineaţa cu aceste urlete barbare şi sinistre. Dumitale ţi-ar plăcea să fii trezit frecvent, la trei dimineaţa, cu aceste sunete grobiene?”, se arată în afiş.

Cuplul gălăgios a fost ameninţat, în final, cu reclamaţii la Poliţie.

„Prin urmare, apelăm la bunul tău simţ şi te rugăm să te comporţi civilizat, aşa cum şi noi ne vedem de viaţă fără a-i deranja pe cei din jur, inclusiv pe dumitale. Dacă nu doreşti să fii corect, vei vea ocazia ca de fiecare dată să şe explici şi poliţiştilor cum o faci şi ce poziţii îţi plac cel mai mult”, încheie grupul de vecini.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Manualele de sex care făceau furori în Evul Mediu. Ce însemna „sexul diavolesc“ şi unde se găseau cele mai râvnite reţete pentru femeile care se doreau fatale

Oraşele sexului din România interbelică: poveştile celor mai căutate bordeluri şi prostituatelor care le-au făcut celebre

FOTO Oraşul antic al sexului, dezvăluit în tablouri pornografice. Cum arătau cele mai faimoase locuri ale plăcerilor

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite